تصاویر جدید Halo Infinite پیشرفت گرافیکی بازی را نشان می‌دهند

• Thread starter Thread starter Ludens
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ludens

Fallen Angel of the Night
Loyal Member
به‌تازگی اسکرین شات‌های جدیدی از نسخه PC بازی Halo Infinite منتشر شده که در آن‌ها، بهبودهای اعمال شده در بخش بصری به‌ وضوح قابل مشاهده است. با بازی سنتر و جدیدترین اخبار بازی همراه شوید.

رونمایی از گیمپلی Halo Infinite در شال گذشته با واکنش‌های منفی زیادی روبرو شد. استودیو 343Industries چند هفته بعد از نمایش بازی خبر تأخیر زمان انتشار هیلو اینفینیت را منتشر کرد و در کنار آن، از اعمال بهبود در بخش‌های فنی مختلف خبر داد. حال پس از چند ماه، تصاویر جدیدی از بخش کمپین بازی منتشر شده که در آن این بهبودها را می‌بینیم.

بر روی تمام اسکرین شات‌های جدیدی که سازندگان آن‌ها را از طریق Inside Infinite این ماه منتشر کرده‌اند، عبارت "در حال پیشرفت - PC" دیده می‌شود. با این وجود، از همین حالا نسبت به دمویی که سال گذشته منتشر شد پیشرفت بزرگی حاصل شده است. شاخ و برگ‌ها تراکم بیشتری دارند و پرجزئیات‌تر هستند، همچنین تکسچرهای محیط به‌خصوص بر روی سنگ‌های اطراف عالی به‌نظر می‌رسند.

بازی Halo Infinite در پاییز 2021 برای ایکس باکس سری ایکس/اس، ایکس باکس وان و رایانه‌های شخصی منتشر خواهد شد. نسخه نسل هشتمی بازی هنوز در حال ساخت بوده و 343 اینداستریز عنوان کرده در تلاش است تا Halo Infinite بر روی تمام پلتفرم‌ها به بهترین شکل اجرا شود.

بازی Halo Infinite بازی Halo Infinite بازی Halo Infiniteبازی Halo Infinite

Continue reading...

به نظر تا جای ممکن و تا اخرین ذره زورشون رو زدن بازی از همه نظر داستان و اتمسفر و گیم پلی و... شبیه halo های بانجی بشه من به این شماره هیلو خیلی خیلی امید دارم به نظر بعد از سالیان دراز و بعد از halo reach شاهد یه halo بسیار بسیار زیبا و خفن خواهیم بود

توی پیشرفت بازی شکی نیست اما من شخصا انتظارم خیلی بیشتر بود.
من پیشنهاد میدم یه بار دیگه تریلر سال پیش رو ببینی! مثلا به جزییات فیزیک ماشین Warthog دقت کن.

اون موقع گرافیک محیط خوب بود. چیزی که بیشتر تو ذوقم میزد. بیشتر انتقادا سمتش بود [ به نظرم تنها نقطه ضعف بازی بود] طراحی چهره و جزییات گرافیک کارکترها بود! ۸ ماهه هیچی ازشون نشون ندادن و این نکته باید در نظر داشته باشی حدود ۶ ماه دیگه وقت دارن باز روی جزییات و گرافیک بازی کار کنن. که خودشون این مسئله رو گفتن که این پایان کارشون نیست!

حالا که با کوالیشن همکاری دارن امیدوارم مثل گرز اخریه رو همه پلتفرما یه گرافیک خفن ببینیم هایو باستر رو وان معمولی پشم و کرک ملت و ریخت
دوست دارم بازی بیشتر شبیه نسخه ۳ باشه تا ریچ
halo 3 تنها نسخه ای بود که کاملا عظمت دنیای هیلو رو به نمایش میزاشت اگه داستان بازی به اون وسعت باشه به شخصه واسم مهم نیست با چه مشخصاتی عرضه شه چون سبک خاص یونیورس بازی مختص خودشه و بعید میدونم بازیه دیگه ای بتونه جای هیلو رو پر کنه

توی پیشرفت بازی شکی نیست اما من شخصا انتظارم خیلی بیشتر بود.
بازی رو وان ۲۰۱۳ هم عرضه میشه و کلا دستشون بسته اس. با اختلاف یکی‌از عجیب ترین تصمیمات مایکروسافت بود ساپورت وان با این بازی. این چیزی هم که نشون دادن باز نسبت به اون افتضاح پارسال بهتره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or