pandora tomorrow True Blue مدیر انجمن Jul 5, 2007 #1 Midway عکسها و تریلری که در E3 نمایش داده میشه به نمیاش گزاشت!:biggrin1: خیلی حوله:laughing: تصویر: تریلر:
Midway عکسها و تریلری که در E3 نمایش داده میشه به نمیاش گزاشت!:biggrin1: خیلی حوله:laughing: تصویر: تریلر:
Nothing کاربر سایت Jul 5, 2007 #4 نوشته شده توسط vbigdeli: این امین با سایت xboxyde.com قرارداد داره :laughing: بیشتر... خوب اين ديگه چه نمايشي هست که مي خواد تو e3 بده. يه کاري کرده که ادم خندش مي گيره.
نوشته شده توسط vbigdeli: این امین با سایت xboxyde.com قرارداد داره :laughing: بیشتر... خوب اين ديگه چه نمايشي هست که مي خواد تو e3 بده. يه کاري کرده که ادم خندش مي گيره.
pandora tomorrow True Blue مدیر انجمن Jul 5, 2007 #6 منم همین رو میگم دیگه حتما خیلی حوله خودم خندم گرفته:laughing:
Nothing کاربر سایت Jul 5, 2007 #7 نوشته شده توسط vbigdeli: چرا پست منو quote گرفتی؟ شدم صاحب اون شرکته:biggrin1: بیشتر... شرمنده.اون تيک رو زده بودم.حواسم نبود.
نوشته شده توسط vbigdeli: چرا پست منو quote گرفتی؟ شدم صاحب اون شرکته:biggrin1: بیشتر... شرمنده.اون تيک رو زده بودم.حواسم نبود.
SLASH1 کاربر سایت Jul 6, 2007 #8 توي اين دموهاي west دموي قابل بازيه اين بازي بود كه خيلي هم كوتاه بود بود اما به شدت پر گرافيك و جذاب بود مي شد به افراد گروه هم دستور داد اگه همه ي بازي اين قدر باحال باشه مي شه انتظار چيزه خفني رو كشيد:biggrin1:
توي اين دموهاي west دموي قابل بازيه اين بازي بود كه خيلي هم كوتاه بود بود اما به شدت پر گرافيك و جذاب بود مي شد به افراد گروه هم دستور داد اگه همه ي بازي اين قدر باحال باشه مي شه انتظار چيزه خفني رو كشيد:biggrin1: