تصاویر جدید منتشر شده از گیم پلیDynasty Warriors 6

• Thread starter Thread starter jj20
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

jj20

کاربر سایت
koe اعلام کرد که این آخرین تصاویر منتشر شده از6 Dynasty Warriors است ((تصاویر تریلر جدید))و آنها در حال کار بر روی شماره ششم از این بازی هستند که شما در آن میلیونها میلیون واحد نظامی را خواهید دید .
او گفت ما قصد درایم این بازی را برای ربع اول سال 2008 بر روی دو کنسولxbox360 , ps3 آماده کنیم.
اگر چه جزییات زیادی از این بازی منتشر نشده ولی koeنشان داد که این میتواند یک ادامه باور نکردنی برای سریDynasty Warriors خواهد بود.
در تریلری که نشان داده شد بازیکن میبایست با بیش از هزار نفر از دشمنان روبرو میشد و صفحه نمایش پر بود از دشمنان مختلف . ناگهان تصویر به جمله “Ultimate action, ultimate battlefields.” کات میخورد.
Akihiro Suzuki مدیر اجرایی بازی گفت که این بازی دارای خصوصیاتی جدید از لحاظ کارکتر و انیمیشن و سلاح ها است و گفت این بازی داری یک سیستم “Renbu” کومبو هست که به وسیله آن بازیباز میتواند حرکات نا محدود رزمی و زنجیره واری را پشت سر هم و بدون محدودیت انجام دهد.
براستی این تریلر فاز جدیدی از جنگ را برای ما آشکار کرد که در آن کارکتر میتوانست حرکات بینظیر اکشن را انجام دهد و از نردبان بالا رفته و از میانه رودخانه ای شنا کند و به آن طرف برود.
نبرد در این گیم پلی نشان داده شده کوتاه واقعا میلایم و پیچیده بود به طوری که با انجام یک نبرد لشکری و جدا شدن از هسته اصلی جگهای کماندویی و تک نفره و حرکات هجومی و دفاعی زیبا نشان داد که با یک باز ی بی نظیر رو به رو هستیم.

1186174640.jpg

1186174639.jpg

1186174569.jpg

1186174568.jpg

1186174513.jpg

1186174636.jpg
1186174619.jpg

1186174561.jpg
1186174562.jpg
1186174571.jpg

1186174517.jpg
1186174563.jpg
1186174564.jpg

1186174565.jpg
1186174637.jpg
1186174570.jpg
1186174638.jpg

1186174514.jpg
1186174516.jpg
1186174515.jpg

البته تصاویر زیادی منتشر شده بود تقریبامیشه گفت از تیکه تیکه تریلر عکس گرفته بودن ولی دیگه به همین چند تا اکتفا کردم.
تریلر جدید بازی برای دانلود :
کیفینت معمولی با حجم 10.7مگ
کیفیت hd با حجم 33.1 mb
لینک پخش زنده یکی از تریلرهای((تریلر اصلی)) جدید((برای دانلود لینک ندارد حتما باید زنده ببینید)):
http://www.gametrailers.com/player/usermovies/90677.html
نگران نباشید با دیال آپم در ظرف یک ساعت تیکه تیکه میشه دید و نهایتا آخر سر کلی ببینید

نظر نمیدید به نظرم بازی بینظیری باشه سیسیتم امتیاز دهیش comboداره من با این سری بازیها حال میکنم مثلdmc
همان طور که نگاه میکنید شخصیت اصلی هم levelداره و به مراتب levelتون بالا تر میره

تو این سبک کلی بازی انجام دادم مثل Samurai Warrriors . همشون سروته یه کرباس هست. سبکش هم اینه: چشمات رو ببند، بزن و بکش برو جیلو :biggrin1:
گیم پلیش فقط دکمه زدنه، همین و بس. من که چشمم آب نمیخوره چیز مالی از آب در بیاد:-".

اقا یه سوالی دارم شما چه جوری عکس می زاری که من نمیبینم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!! !!!!!
به هر حال ممنون از اطلاعاتی که دادی
والا شرمنده نمیدونم چرا فقط شما نمیبینی همه دارن میبینن به هر حال ببخشید:love:

تو این سبک کلی بازی انجام دادم مثل Samurai Warrriors . همشون سروته یه کرباس هست. سبکش هم اینه: چشمات رو ببند، بزن و بکش برو جیلو :biggrin1:
گیم پلیش فقط دکمه زدنه، همین و بس. من که چشمم آب نمیخوره چیز مالی از آب در بیاد:-".

بابا شما دیگه چرا ؟! :biggrin1: این بازی بهونه اصلی کلوپ رفتنه من بود ... هیچ آیتم و کوفت و زهرماری نبود که آزاد نکرده باشیم .. تقریبا نزدیکه یه سال با این بازی سر و کله زدیم با بچه ها ( بیشتر فک کنم ) دیگه همه چیز و تا ته رفته بودیم .. حتی فیل رو هم آزاد کرده بودیم :) ( توجه که این بازی اصلا به این صورت نیست که مثلا بگه 1000 تا فلان جمع کن فلان چیزو بهت میدیم یا مثلا اسب آزاد میشه !) اصلا هیچ راهنمایی ندارید واسه unlock کردن .. باید مخهاتونو بریزید روهم ببینید چی میشه .. تقریبا تمامه کاراکترها رو lvl10 کردیم ( خودشون تlvl9 که بیشتر نمیرفتن ! )
ولی در کل بازی بیاد ماندنی بود ( کومبو شم یکی از رفیقام توش رکورد داشت :biggrin1: )

پ.ن : :eek: من الآن فکم افتاد پایین تریلر رو دیدم ! توصیه میکنم همه برن ببینین !

قیافه ملت تو عکسها پیداست همونان فقط LuBu نیست کجاست ؟ :)

من هنوز تریلر رو ندیدم اما اونطور که از عکس ها پیداس گرافیک آنچنانی روی محیط نداره ! :((
به نظر من اگر بتونن یه چیزی بین Samurai Warriors و Devil Kings و خود شماره های قبلی Dynasty Warriors در بیارن خیلی چیز قشنگی از آب در میاد ! همینطور کلا همه بازی های این سبک koei ! ;):love: چون هر کدوم از این بازی ها قابلیت های خاصی دارن ، و سیستم upgrade و امکانات توی Samurai Warriors دیگه محشر بود !
راستی چرا انقدر Map بازی کوچیکه ؟ :(
البته osos جان اونطور هم که می گی تو این سبک ها دکمه بزن و برو جلو نبود ها :confused: مخصوصا تو بازی Samurai Warrios واقعا مراحلش احتیاج به فکر داشت ! :eek: منظورم استراتژی هست :cheesygri
----
ما آخر نفهمدیم Dynasty Warriors : Gundam دیگه این وسط چیه ؟ :-" نکنه اسماشون یا شرکت سازندشون رو قاطی کردم ؟! :cheesygri

مگه قرار نبود اين اختصاصي پي اس 3 باشه؟؟؟
چي شد يهو براي 360 هم مي خواد بياد؟؟

بود اما رسما براي 360 هم اعلام شد
دلارهاي بيل دوباره كار خودشو كرد:biggrin1:
البته اين بازي اصلا بازي نيست كه انحصاري بودن يا نبودنش مهم باشه:laughing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or