تصاویر جدید از The Witcher

Mojtaba

کاربر سایت
تصاویری که که در زیر میبینید از بازی The Witcher میباشد. این بازی توسط Atari در سبک Action عرضه خواهد شد . ضمنا بازی در انحصار PC می باشد !

کسی میتونه در باره ی بازی اطلاعاتی در اختیار ما بذاره؟

The Witcher توي دنيايي كه توست Andrzej Sapkowski خلق شده اتفاق ميوفته.البته داستان بازي حدودا 5 سال بعد از آخرين رمان اتفاق مي افته.در ضمن توي آخرين كتاب Geralt ميميره ولي براي اين بازي يه جوري اونو زندش مي كنند.
خود كلمه Witcher هم به يه سري قاتلهاي حرفه اطلاق مي شه كه در قبال پول جونور مي كشند.و در ضمن يه سري قدرتهاي جادويي هم دارند كه در كنار واكنش هاي سريع و مهارت بسيار بالايي كه در استفاده ار صلاح دارند اونها رو بسيار مرگبار كرده.
توي اين بازي شخصيت اصلي اسمش Geralt هستش كه جزو آخرين Witcher هاست و يكي از قوي ترين هاي اون ها حساب مي شه.

يكي چيزهاي جالبه اين بازي راه هايي هست كه بايد تويه بازي انتخاب كنين.كه معمولا خوب و بد ندارند و همه ي راه ها يه چيزي بين خوب بد هستند و شما هر راهي رو انتخاب كنين يه عواقبي خواهد داشت.
يه چيزه ديگه سيستم مبارزات بازي هستش كه شما ميتونين بين Quick Fighting,Heavy Fighting و Group Fighting انتخاب كنين.Quick Fighting داراي ضربات سريعه ولي ميزان آسيبي كه ميزنه كمه و دقيقا برعكس اون Heavy Fighting هستش كه ضربات آهسته ولي قدرتي داره.Group Fighting هم بيشتر توش ضرباتي داره كه بتونه به چند نفر هم زمان آسيب بزنه.
در ضمن موتور گرافيكي بازي هم Aurora هستش.

آخرین ویرایش:
ای بابا یعنی هنوز این بازی بعد از 2 سال نیومده آخه مگه چی هست من دموش را یادم نیست 2 سال یا 3 سال پیش دیدم
آره من دو سال پیش پیش نمایشش رو تو بازی رایانه خوندم :biggrin1: ... اون موقع خیلی ازش خوشم اومد فکر می کردم تا الان باید اومده باشه... :confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or