SLASH1 کاربر سایت Jan 10, 2011 #3 از اون پرت هاي له هستش تقريبا با N64 زياد تفاوتي نداره البته از اولش هم معلوم بود
Wander کاربر سایت Jan 10, 2011 #4 از اون پرت هاي له هستش تقريبا با N64 زياد تفاوتي نداره البته از اولش هم معلوم بود بیشتر... همین هم غنیمته بخصوص برای کسایی مثله من که نتونستن این عنوان خفن رو بازی کنن خدا بخواد کنسول رو با همین بازی افتتاح می کنم!
از اون پرت هاي له هستش تقريبا با N64 زياد تفاوتي نداره البته از اولش هم معلوم بود بیشتر... همین هم غنیمته بخصوص برای کسایی مثله من که نتونستن این عنوان خفن رو بازی کنن خدا بخواد کنسول رو با همین بازی افتتاح می کنم!
SLASH1 کاربر سایت Jan 11, 2011 #5 نوشته شده توسط Wander: همین هم غنیمته بخصوص برای کسایی مثله من که نتونستن این عنوان خفن رو بازی کنن خدا بخواد کنسول رو با همین بازی افتتاح می کنم! بیشتر... اينقدر عنوان داره كه افتتاح سنگيني در بر مي گيره البته هر وقت هك شد مي خريم:d پ.ن: من با SPILINTER CELL افتتاح مي كنم
نوشته شده توسط Wander: همین هم غنیمته بخصوص برای کسایی مثله من که نتونستن این عنوان خفن رو بازی کنن خدا بخواد کنسول رو با همین بازی افتتاح می کنم! بیشتر... اينقدر عنوان داره كه افتتاح سنگيني در بر مي گيره البته هر وقت هك شد مي خريم:d پ.ن: من با SPILINTER CELL افتتاح مي كنم
S0HEIL کاربر سایت Jan 30, 2011 #7 نوشته شده توسط nojx360: از اون پرت هاي له هستش تقريبا با N64 زياد تفاوتي نداره البته از اولش هم معلوم بود بیشتر... تفاوتی نکرده؟ اگه رام بازی+امولاتور نینتندو 64 رو دانلود کنید و بعدش یه بار دیگه عکس ها رو ببینید بد نیست. پ.ن: واجب شد 3DS رو حتما بخرم...
نوشته شده توسط nojx360: از اون پرت هاي له هستش تقريبا با N64 زياد تفاوتي نداره البته از اولش هم معلوم بود بیشتر... تفاوتی نکرده؟ اگه رام بازی+امولاتور نینتندو 64 رو دانلود کنید و بعدش یه بار دیگه عکس ها رو ببینید بد نیست. پ.ن: واجب شد 3DS رو حتما بخرم...
Kasra-M The phoenix must burn to emerge کاربر سایت Jan 30, 2011 #8 باید بگم جزییات خیلی بهتر شده تصاویر زیر مربوط به n64 .خیلی کیفیت بافتها بهتر شده Reactions: S0HEIL
SLASH1 کاربر سایت Apr 29, 2011 #11 منظورن این نبوده که اصلا تغییر نداشته یعنی در حد قدرت 3ds ضعیف هست البته عکس جدیداش بهتر شده خوشم اومد
منظورن این نبوده که اصلا تغییر نداشته یعنی در حد قدرت 3ds ضعیف هست البته عکس جدیداش بهتر شده خوشم اومد