تصاویر جدید از Ridge Racer 3DS

کلاً این Ridge Racer خیلی بازی داغونیه، جالبیش اینه که هم یک کنسول میخواد بیاد، این بازی هم یکی از عناوین لانچش میشه =)) و به طبع نه گرافیک، نه گیمپلی، نه جذابیت و نه هیچی نداره! نسخه های PSP، PS3 و 360 این بازی هم شاهکار هایی ( :d ) هستن در نوع خودشون! :))

کلاً این Ridge Racer خیلی بازی داغونیه، جالبیش اینه که هم یک کنسول میخواد بیاد، این بازی هم یکی از عناوین لانچش میشه =)) و به طبع نه گرافیک، نه گیمپلی، نه جذابیت و نه هیچی نداره! نسخه های PSP، PS3 و 360 این بازی هم شاهکار هایی ( :d ) هستن در نوع خودشون! :))
از روی جلد درمورد کتاب قضاوت کن!.
:دی.

هم همچنين نسخه ي ايفونش !

این بازی کلا هیچ وقت از یه مدتی به بعد گرافیکش تغییر نکرد 360 هم داغون بود psp هم در حد ps1 بود اینم داغونه پشنهاد می کنم driver رو بازی کنید البته وقتی اومد:d

گرافیکش از نسخه psp که 5 سال پیش اومد پایین تره.این چه بازی ای هست دادن بیرون.مسخره کردن.

نه بابا کلا بازی های دی اس همینطوری هست چون رزولوشنش!!پایینه فقط باید روی خود دی اس ببینی تا متوجه گرافیکش بشی اینم خوبه گرافیکش:|

گرافیکش از نسخه psp که 5 سال پیش اومد پایین تره.این چه بازی ای هست دادن بیرون.مسخره کردن.
عناوین لانچ براتون تعریف شده؟
گرافیک 5 سال پیش بازهای psp به اندازه بازی های الانش بود؟

باز تو حرف زدی؟؟:دی
یه نیگا به گرافیک مرسناریز 3ds بنداز.

آخ بگم تو چی بشی.بابا من بازیای دیگش رو نگفتم.مثلا از اویلش هم تعریف کردم گفتم مثل نسخه کنسول های xbox و ps3 میمونه اما این بازی واقعا مسخرست.حالا میاد میبینی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or