old_snake کاربر سایت Sep 15, 2007 #1 تصاویرش که خیلی طبیعیه . :biggrin1: Spoiler 1. هیچ مورد تازه ای یافت نشد. کلمات وارد شده خیلی عادی هستند، خیلی طولانی، یا خیلی کوتاه ، ما آنها را در جستجو قرار نمی دهیم : nba, 2k
تصاویرش که خیلی طبیعیه . :biggrin1: Spoiler 1. هیچ مورد تازه ای یافت نشد. کلمات وارد شده خیلی عادی هستند، خیلی طولانی، یا خیلی کوتاه ، ما آنها را در جستجو قرار نمی دهیم : nba, 2k
Ali-360 کاربر سایت Sep 15, 2007 #2 نمی دونم چرا این روزها مد شده که هیچ عکسی دیده نشود! لطفا لینک رو بده فکر کنم 2k7 رو بازی نکرده باشی چون همونشم خیلی طبیعی بود و دیگه فکر کنم آخر کار بود
نمی دونم چرا این روزها مد شده که هیچ عکسی دیده نشود! لطفا لینک رو بده فکر کنم 2k7 رو بازی نکرده باشی چون همونشم خیلی طبیعی بود و دیگه فکر کنم آخر کار بود
old_snake کاربر سایت Sep 15, 2007 #4 نوشته شده توسط Ali-360: نمی دونم چرا این روزها مد شده که هیچ عکسی دیده نشود! لطفا لینک رو بده فکر کنم 2k7 رو بازی نکرده باشی چون همونشم خیلی طبیعی بود و دیگه فکر کنم آخر کار بود بیشتر... چطور ؟ عکس ها که میاد ( همه رو آپلود کردم ) اگر نمیاد برین اینجا ولی من 3 ساعت عکس ها رو آپلود کردم ( نمیدونم واسه چی برای شما نیومده ؛ برای من که میاد )
نوشته شده توسط Ali-360: نمی دونم چرا این روزها مد شده که هیچ عکسی دیده نشود! لطفا لینک رو بده فکر کنم 2k7 رو بازی نکرده باشی چون همونشم خیلی طبیعی بود و دیگه فکر کنم آخر کار بود بیشتر... چطور ؟ عکس ها که میاد ( همه رو آپلود کردم ) اگر نمیاد برین اینجا ولی من 3 ساعت عکس ها رو آپلود کردم ( نمیدونم واسه چی برای شما نیومده ؛ برای من که میاد )
old_snake کاربر سایت Sep 15, 2007 #6 نوشته شده توسط Ali-360: تاریخ انتشار بازی کی هست؟ بیشتر... >2/20/2007<
Asuka-200X کاربر سایت Sep 15, 2007 #8 تصاویرش که خیلی طبیعیه بیشتر... آره موافقم :cheesygri old snake عزیز قضیه ی اون متن پنهان چیه؟؟؟ :confused:
تصاویرش که خیلی طبیعیه بیشتر... آره موافقم :cheesygri old snake عزیز قضیه ی اون متن پنهان چیه؟؟؟ :confused:
old_snake کاربر سایت Sep 15, 2007 #9 نوشته شده توسط Asuka-200X: آره موافقم :cheesygri old snake عزیز قضیه ی اون متن پنهان چیه؟؟؟ :confused: بیشتر... هیچی میخواستم بگم که قبل از فرستادن تاپیک سرچ کردم ولی مشکل از سرچ Bc هست ! الباته ظاهرا تاپیک دیگه ای در این رابطه نبوده ! این بازی حتما از لایو بهتره بیشتر... 100%
نوشته شده توسط Asuka-200X: آره موافقم :cheesygri old snake عزیز قضیه ی اون متن پنهان چیه؟؟؟ :confused: بیشتر... هیچی میخواستم بگم که قبل از فرستادن تاپیک سرچ کردم ولی مشکل از سرچ Bc هست ! الباته ظاهرا تاپیک دیگه ای در این رابطه نبوده ! این بازی حتما از لایو بهتره بیشتر... 100%
M1sChief کاربر سایت Sep 15, 2007 #10 نوشته شده توسط old_snake: >2/20/2007< بیشتر... :confused::confused:منظورت 2008
old_snake کاربر سایت Sep 15, 2007 #11 نوشته شده توسط EA-Games: :confused::confused:منظورت 2008 بیشتر... ببخشید :blushing: بازی اول اکتبر 2007 منتشر میشه ! ( PS3 ) به خدا تقصیر من نبود ! تقصیر این سایت Gametrailer.com هست !
نوشته شده توسط EA-Games: :confused::confused:منظورت 2008 بیشتر... ببخشید :blushing: بازی اول اکتبر 2007 منتشر میشه ! ( PS3 ) به خدا تقصیر من نبود ! تقصیر این سایت Gametrailer.com هست !