.:Arash:. .: Big Boss :. کاربر سایت Sep 7, 2009 #1 سلام... November 24, 2009 James Cameron's Avatar: The Game Ubisoft Action تصاویر جدید: آخرین ویرایش: Sep 8, 2009
alirezaac کاربر سایت Sep 9, 2009 #3 خدا کنه مثل بقیه بازی هایی که از رو فیلمها می سازن بد نباشه.:confused: آخرین ویرایش: Sep 9, 2009
Silent Death کاربر سایت Oct 28, 2009 #6 امیدوارم بازی خوبی بشه! فیلمش که احتمال فراوون فروش میلیاردی خواهد داشت!!! راستی میگن بازی 3D هست! هم نسخه ی PS3 هم مال 360!!! اینم یه مدل جدیده!!! خدا می دونه چجوری باید بازی کنیم!:biggrin1:
امیدوارم بازی خوبی بشه! فیلمش که احتمال فراوون فروش میلیاردی خواهد داشت!!! راستی میگن بازی 3D هست! هم نسخه ی PS3 هم مال 360!!! اینم یه مدل جدیده!!! خدا می دونه چجوری باید بازی کنیم!:biggrin1:
Akiba king of the majestic oceans of the world کاربر فعال Nov 6, 2009 #8 در مورد 3D بودن فکر کنم هم باید تلوزیونتون قابلیت 3D بودن داشته باشید و هم عینک مخصوصش! (البته فکر کنم یا 2 تاش لازمه یا تلوزیون! ) مثل اینکه تو بازی میشه با چند کاراکتر بازی کرد(حالا یا به صورت انتخابی یا اینکه هر مرحله کاراکتر مخصوص به خودش رو داره!زیاد اطلاعی ندارم! ) منتظر این بازی میمونیم :d
در مورد 3D بودن فکر کنم هم باید تلوزیونتون قابلیت 3D بودن داشته باشید و هم عینک مخصوصش! (البته فکر کنم یا 2 تاش لازمه یا تلوزیون! ) مثل اینکه تو بازی میشه با چند کاراکتر بازی کرد(حالا یا به صورت انتخابی یا اینکه هر مرحله کاراکتر مخصوص به خودش رو داره!زیاد اطلاعی ندارم! ) منتظر این بازی میمونیم :d