pandora tomorrow True Blue مدیر انجمن Oct 19, 2007 #1 دیدم ارزش داره خودم زدم تو خطه اپلود!:biggrin1:
GameMaker7 کاربر سایت Oct 19, 2007 #3 نوشته شده توسط HotGoal: بعضی از عکس ها در حد بود بیشتر... لطفا دلیل رو هم بگید خوب. دکمه ی تشکر هست خواستید بکنید خواستید نکنید. نمیدونم چیه خیال میکنم پرکتیکلهای عکسها ناسازگاره. میشه یک سوال بپرسم چقدر از بازی کامله؟ ممنون:laughing:
نوشته شده توسط HotGoal: بعضی از عکس ها در حد بود بیشتر... لطفا دلیل رو هم بگید خوب. دکمه ی تشکر هست خواستید بکنید خواستید نکنید. نمیدونم چیه خیال میکنم پرکتیکلهای عکسها ناسازگاره. میشه یک سوال بپرسم چقدر از بازی کامله؟ ممنون:laughing:
54M113 کاربر سایت Oct 19, 2007 #4 نوشته شده توسط GameMaker7: لطفا دلیل رو هم بگید خوب. دکمه ی تشکر هست خواستید بکنید خواستید نکنید. نمیدونم چیه خیال میکنم پرکتیکلهای عکسها ناسازگاره. میشه یک سوال بپرسم چقدر از بازی کامله؟ ممنون:laughing: بیشتر... چون گرافیکش افتضاحه با چیزی که من قبلا دیده بودم مثلا همین عکس اول اون آتیش رو ببین چقدر بد کار شده
نوشته شده توسط GameMaker7: لطفا دلیل رو هم بگید خوب. دکمه ی تشکر هست خواستید بکنید خواستید نکنید. نمیدونم چیه خیال میکنم پرکتیکلهای عکسها ناسازگاره. میشه یک سوال بپرسم چقدر از بازی کامله؟ ممنون:laughing: بیشتر... چون گرافیکش افتضاحه با چیزی که من قبلا دیده بودم مثلا همین عکس اول اون آتیش رو ببین چقدر بد کار شده