تصاویر جدید از Final Fantasy XIII

Tiik_Taak24

کاربر سایت
این تاپیک رو زدم تا هر عکسی که از این بازی میاد رو اینجا بزارید
همچنین 3 عکس جدید رو هم از این بازی رو من میزارم((خدا کنه کسی زود تر نزاشته باشه:blushing::blushing:)
928790_20070920_screen001.jpg

928790_20070919_screen001.jpg

928790_20070919_screen002.jpg

دوست عزیز اول از بابت عکس ها تشکر می کنم.
دوم این که لطف کنید برای کم شدن بار صفحات تاپیک از گذاشتن عکس با رزولوشن بالا خودداری کنید و عکس ها رو به صورت تامب بگذارید ممنون.!

دوست عزیز اول از بابت عکس ها تشکر می کنم.
دوم این که لطف کنید برای کم شدن بار صفحات تاپیک از گذاشتن عکس با رزولوشن بالا خودداری کنید و عکس ها رو به صورت تامب بگذارید ممنون.!
شرمنده من خیلی سعی کردم اما چرا دروغ:confused: من نمیدونم چطوری باید عکس هارو در سایز کوچک بزارم :(:(اگه مقدوره یه راهنمایی کوچیک بکنید;)

شرمنده من خیلی سعی کردم اما چرا دروغ:confused: من نمیدونم چطوری باید عکس هارو در سایز کوچک بزارم :(:(اگه مقدوره یه راهنمایی کوچیک بکنید;)

خوب من این مطلبی رو که قبلا تو یه تاپیک دیگه نوشته بودم اینجا نقل می کنم:

اول روی عکسی که می خوای بزاری گزینه "کپی لینک آدرس" رو می زنی.بعد میای تو این سایت و گزینه
createlink.gif
رو میزنی و اون URL رو اونجا پیست می کنی.حالا یک عالمه نوشته ظاهر میشه که یه قسمتش با یه رنگ دیگه (احتمالا آبی) مشخص شده.بعد هم روی عکس کوچک عکس اصلی گزینه "کپی ایمیج آدرس" رو می زنی و میای تو سایت و روی همون قسمتی که با رنگ دیگه مشخص شده بود گزینه
insertimage.gif
رو میزنی و اون URL رو اونجا پیست می کنی.
حالا اگه درست کارها رو انجام داده باشی وقتی پستتو می فرستی,یک عکس کوچیک ظاهر میشه که میشه با کلیک روی اون به عکس اصلی هدایت شد و اون رو دریافت کرد.

اگه مشکلی پیش اومد با P.m مطرح کن.

سلام دوستان:love::love:

نمی دونم چرا من واسه این بازی می میرم:love::love:
من عاشق این سری final fantasyهستم
هر شب دعا میکنم این بازی multiبشه ولی حیف(البته از همون e3 06که دیدم):(:(
به هر حال با اینکه خودم 360 دارم ولی از نظر من بازی هایی مثل lost odessyبه گرد پاشم نمی رسن

من هميشه گفتم هيچ وقت هيچ بازيي تو سبگش بهش نميرسه حتي با نمايش خوب mass efect در e3 خيلي ها گفتن با رفتن ساگاكوچي اين بازي محبوبيتش رو از دست ميده ولي فكر نكنم چون يك بازي خوب رو يك نفر نمي سازه يك تيم خوب ميسازه همون طور كه در Blue dragon ديديد كه با ساگاكوچي نتونست شاهكار بسازه

خدايي نبايد از حق بگزريم بهترين بوده در دوران خودش ولي اينم بايد در نظر گرفت
كه در دوران اون هيچ كنسولي روي سبك rpgكار نمي كرده ولي الان
mass efect خيلي عالي به نظر ميرسه و يكي از بهترين ها در اين سبك ميشه
و چون من ps3ندارم ميتونم با 360 يك بازي فوق العاده بازي كنم
خداييش 4 سال تو اين سبك بازي نكردم و الان دارم روز شماري ميكنم براي masst effect

كه در دوران اون هيچ كنسولي روي سبك rpgكار نمي كرده
من نمیفهمم منظورتونو! یعنی چی هیچ کنسولی روی این سبک کار نمیکرده؟
بعدش Mass Effect چه ربطی داره به فاینل فانتزی؟
Mass Effect حتما بازی خوبی میشه، یعنی Bioware بلد نیست بازی بد بسازه ولی ربطش به FF رو نمیفهمم
Mass Effect بیشتر منو یاد بازهای شوتری میندازه، فکرم نکنم قرار باشه جای FF رو بگیره نه این نه Lost Odyssey هر چقدرم که عالی باشن از نظر اسم و شهرت خیلی فاصله دارن با فاینال

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or