bocelli کاربر سایت Jul 31, 2007 #1 این بازی در تاریخ September 11 2007 توسط ناشر این بازی Koei برای xbox 360 منتشر میشود تاریخ انتشار بازی برای ps3 نامعلوم tba است آخرین ویرایش: Jul 31, 2007
این بازی در تاریخ September 11 2007 توسط ناشر این بازی Koei برای xbox 360 منتشر میشود تاریخ انتشار بازی برای ps3 نامعلوم tba است
Wroth Master کاربر سایت Jul 31, 2007 #3 داستانش چیه؟ بیشتر... فکر نکنم داستان خاصی داشته باش این یک بازی ریسینگ هست که از ماشین هایی استفاده میشه که از سطح زمین فاصله دارن وتو هوا حرکت میکنن
داستانش چیه؟ بیشتر... فکر نکنم داستان خاصی داشته باش این یک بازی ریسینگ هست که از ماشین هایی استفاده میشه که از سطح زمین فاصله دارن وتو هوا حرکت میکنن
bocelli کاربر سایت Jul 31, 2007 #5 نوشته شده توسط mahdysh: اگه امکان داره یه توضیحی در مورد بازی بذارید. داستانش چیه؟ بیشتر... سبک بازی Racing است و در جریان بازی این جت های پرنده با هم در مراحل و مکان های مختلف مسابقه میدهند تا نفرات برتر مشخص شوند
نوشته شده توسط mahdysh: اگه امکان داره یه توضیحی در مورد بازی بذارید. داستانش چیه؟ بیشتر... سبک بازی Racing است و در جریان بازی این جت های پرنده با هم در مراحل و مکان های مختلف مسابقه میدهند تا نفرات برتر مشخص شوند
Wroth Master کاربر سایت Jul 31, 2007 #6 مگه اين بازي انحصاري براي ps3 نبود؟ بیشتر... اقا کجایی شما خیلی وقته که اعلام شده برای xbox 360 هم میاد تازه زودتر
مگه اين بازي انحصاري براي ps3 نبود؟ بیشتر... اقا کجایی شما خیلی وقته که اعلام شده برای xbox 360 هم میاد تازه زودتر
SLASH1 کاربر سایت Jul 31, 2007 #8 نوشته شده توسط master_behi: اقا کجایی شما خیلی وقته که اعلام شده برای xbox 360 هم میاد تازه زودتر بیشتر... چرا مي دونستم اما برام خيلي جالب بود باورم نمي شد گفتم بذا مطمئن شم همون بازيه:laughing:
نوشته شده توسط master_behi: اقا کجایی شما خیلی وقته که اعلام شده برای xbox 360 هم میاد تازه زودتر بیشتر... چرا مي دونستم اما برام خيلي جالب بود باورم نمي شد گفتم بذا مطمئن شم همون بازيه:laughing:
Wroth Master کاربر سایت Jul 31, 2007 #9 نوشته شده توسط nojx360: چرا مي دونستم اما برام خيلي جالب بود باورم نمي شد گفتم بذا مطمئن شم همون بازيه:laughing: بیشتر... امیدوارم مطمئن شده باشید
نوشته شده توسط nojx360: چرا مي دونستم اما برام خيلي جالب بود باورم نمي شد گفتم بذا مطمئن شم همون بازيه:laughing: بیشتر... امیدوارم مطمئن شده باشید