bocelli کاربر سایت Jul 27, 2007 #1 تصاویر جدید از بازی فوق العاده White Knight Story عنوان انحصاری ps3 که در سال 2008 توسط ناشر این بازی Sony Computer Entertainment منتشر میشود
تصاویر جدید از بازی فوق العاده White Knight Story عنوان انحصاری ps3 که در سال 2008 توسط ناشر این بازی Sony Computer Entertainment منتشر میشود
Wroth Master کاربر سایت Jul 27, 2007 #2 اقا من تریلر امسالشو با کیفیت HD همین الان گرفتم واقعا حرف نداره به شما هم توصیه میکنم بگیرید اینم لینکش Downloud
اقا من تریلر امسالشو با کیفیت HD همین الان گرفتم واقعا حرف نداره به شما هم توصیه میکنم بگیرید اینم لینکش Downloud
Timeless One Gemina Martia Victrix Loyal Member Jul 27, 2007 #4 نوشته شده توسط hotgoal: این سبکش Rpg هست ؟ بیشتر... آره . گرافیکشم خوبه ولی چون سبکش RPG اصلا دوست ندارم.
نوشته شده توسط hotgoal: این سبکش Rpg هست ؟ بیشتر... آره . گرافیکشم خوبه ولی چون سبکش RPG اصلا دوست ندارم.
iwes کاربر سایت Jul 27, 2007 #5 بله rpg هست turne based البته سازنده ی بازی level5 هست که بزرگترین بازی rpg تاریخ به اسم dark cloud رو درست کرد
بله rpg هست turne based البته سازنده ی بازی level5 هست که بزرگترین بازی rpg تاریخ به اسم dark cloud رو درست کرد
Wroth Master کاربر سایت Jul 29, 2007 #6 نوشته شده توسط amirali7092: آره . گرافیکشم خوبه ولی چون سبکش RPG اصلا دوست ندارم. بیشتر... اقا شما یه بار Final fantasy XII رو به عنوان اولین بازی RPG عمرت تا اخر بازی کن ممکن نیست از این سبک خوشت نیاد چون من هم مثل شما فکر میکردم ولی حالا........
نوشته شده توسط amirali7092: آره . گرافیکشم خوبه ولی چون سبکش RPG اصلا دوست ندارم. بیشتر... اقا شما یه بار Final fantasy XII رو به عنوان اولین بازی RPG عمرت تا اخر بازی کن ممکن نیست از این سبک خوشت نیاد چون من هم مثل شما فکر میکردم ولی حالا........