R.I.P Frobary Loyal Member Feb 16, 2008 #1 تصاویر جدیدی از Turning Point: Fall Of Liberty که تاریخ 26 فوریه عرضه میشه: (تصاویر مربوط به 15 فوریه است) سایز اصلی سایز اصلی سایز اصلی سایز اصلی سایز اصلی سایز اصلی سایز اصلی سایز اصلی سایز اصلی آخرین ویرایش: Feb 16, 2008
تصاویر جدیدی از Turning Point: Fall Of Liberty که تاریخ 26 فوریه عرضه میشه: (تصاویر مربوط به 15 فوریه است) سایز اصلی سایز اصلی سایز اصلی سایز اصلی سایز اصلی سایز اصلی سایز اصلی سایز اصلی سایز اصلی
Samiel Danach کاربر سایت Feb 16, 2008 #2 یه بازی چه قدر میتونه ضعییف باشه ؟ من نمی خوام قبل از عرضه بازی حرفی بزنم اما این خیلی ضعییفه
A.N.X کاربر سایت Feb 16, 2008 #3 نوشته شده توسط Samiel Danach: یه بازی چه قدر میتونه ضعییف باشه ؟ من نمی خوام قبل از عرضه بازی حرفی بزنم اما این خیلی ضعییفه بیشتر... توی بازیهای کامپیوتری هیچ بازی پیشاپیش قابل ارزیابی نیست. مثلا همین بازی شاید پس فردا خودت کشته مردش شدی. پس حداقل وایسا عرضه بشه شاید عنوان بزرگی باشه.
نوشته شده توسط Samiel Danach: یه بازی چه قدر میتونه ضعییف باشه ؟ من نمی خوام قبل از عرضه بازی حرفی بزنم اما این خیلی ضعییفه بیشتر... توی بازیهای کامپیوتری هیچ بازی پیشاپیش قابل ارزیابی نیست. مثلا همین بازی شاید پس فردا خودت کشته مردش شدی. پس حداقل وایسا عرضه بشه شاید عنوان بزرگی باشه.