hosein me کاربر سایت Feb 10, 2012 #1 بازی فعلا قرار هست به صورت انحصاری برای pcبیاید گرافیک بازی ظاهرا خیلی بالاست یاد اولین تصاویر منتشر شده از crysis افتادم
بازی فعلا قرار هست به صورت انحصاری برای pcبیاید گرافیک بازی ظاهرا خیلی بالاست یاد اولین تصاویر منتشر شده از crysis افتادم
.:Rasel:. کاربر سایت Apr 26, 2012 #3 تاریخ ها درسته یا من توهم زدم؟! این بازی خیلی وقته اومده این عکسها هم خیلی وقت پیشا اومده بود فکر کنم
تاریخ ها درسته یا من توهم زدم؟! این بازی خیلی وقته اومده این عکسها هم خیلی وقت پیشا اومده بود فکر کنم
shefer کاربر سایت Apr 26, 2012 #4 نوشته شده توسط .:Rasel:.: تاریخ ها درسته یا من توهم زدم؟! این بازی خیلی وقته اومده این عکسها هم خیلی وقت پیشا اومده بود فکر کنم بیشتر... شما توهم زدی . Reset – Debut Trailer | DSOGaming | The Dark Side Of Gaming
نوشته شده توسط .:Rasel:.: تاریخ ها درسته یا من توهم زدم؟! این بازی خیلی وقته اومده این عکسها هم خیلی وقت پیشا اومده بود فکر کنم بیشتر... شما توهم زدی . Reset – Debut Trailer | DSOGaming | The Dark Side Of Gaming
.:Rasel:. کاربر سایت Apr 27, 2012 #5 نوشته شده توسط shefer: شما توهم زدی . Reset ***8211; Debut Trailer | DSOGaming | The Dark Side Of Gaming بیشتر... با hard reset اشتب گرفتم عذر اینجانب را بپذیرید
نوشته شده توسط shefer: شما توهم زدی . Reset ***8211; Debut Trailer | DSOGaming | The Dark Side Of Gaming بیشتر... با hard reset اشتب گرفتم عذر اینجانب را بپذیرید