Dinosaur Loyal Member May 9, 2012 #3 طراحی های خیلی عجیب و جالبی داره ! راستی Keiji Inafune روی بازی کار میکنه ! بازی خوبیه .چه موقع عرضه میشه بیشتر... مثل اینکه زمستون سال دیگه توی ژاپن عرضه میشه. بقیه جاها معلوم نیست.
طراحی های خیلی عجیب و جالبی داره ! راستی Keiji Inafune روی بازی کار میکنه ! بازی خوبیه .چه موقع عرضه میشه بیشتر... مثل اینکه زمستون سال دیگه توی ژاپن عرضه میشه. بقیه جاها معلوم نیست.
m.a.t Loyal Member May 9, 2012 #4 نوشته شده توسط Dinosaur: طراحی های خیلی عجیب و جالبی داره ! راستی Keiji Inafune روی بازی کار میکنه ! مثل اینکه زمستون سال دیگه توی ژاپن عرضه میشه. بقیه جاها معلوم نیست. بیشتر... مثل این که تمام بازی داخل صفحات یه کتاب اتفاق میافته و هیولاهای داخل بازی یه زمانی انسان بودن!
نوشته شده توسط Dinosaur: طراحی های خیلی عجیب و جالبی داره ! راستی Keiji Inafune روی بازی کار میکنه ! مثل اینکه زمستون سال دیگه توی ژاپن عرضه میشه. بقیه جاها معلوم نیست. بیشتر... مثل این که تمام بازی داخل صفحات یه کتاب اتفاق میافته و هیولاهای داخل بازی یه زمانی انسان بودن!
Nina.Williams کاربر سایت May 9, 2012 #5 سبک بازی چیه؟ ولی خداییش عجب ارت ورک های خدایی داره... امیدوارم بازیش همونطور که به نظر میرسه عالی باشه... پ.ن:یه جور میگم انگار پی اس ویتا دارم...
سبک بازی چیه؟ ولی خداییش عجب ارت ورک های خدایی داره... امیدوارم بازیش همونطور که به نظر میرسه عالی باشه... پ.ن:یه جور میگم انگار پی اس ویتا دارم...
T Techman کاربر سایت Dec 30, 2012 #7 [TABLE="class: grid, width: 600, align: center"] [TR] [TD="align: center"] [/TD] [/TR] [/TABLE]
AMIRz7 کاربر سایت Apr 29, 2013 #10 اگه اشتباه نکنم یه جورایی از نظر گیم پلی شبیه به monster hunter هستش این..فکر کنم میتونه رقیب سرسختی هم براش باشه...تم جذابی که داره
اگه اشتباه نکنم یه جورایی از نظر گیم پلی شبیه به monster hunter هستش این..فکر کنم میتونه رقیب سرسختی هم براش باشه...تم جذابی که داره