تصاویر بازی Prince of Persia: The Shadow and the Flame

T1SHTΛЯ

کاربر سایت
0aup7tjsoi1nyansv7so.jpg

بعد از شایعات فراوان مبنی بر ساخت یک عنوان دیگر از سری Prince of Persia و مشخص نبودن وضعیت آن ، بالاخره شرکت Ubisoft ساخت یک عنوان از این سری را با نام Prince of Persia: The Shadow and the Flame بعد از گذشت 10 سال از عرضه عنوان محبوب Prince of Persia: Sands of Time تأیید کرد اما اینبار برای تلفن های همراه و سیستم کاربری iOS و Android !
این عنوان 3D از طریق Google Play و Amazon و با قیمت $2.99 و در تاریخ July 25 عرضه می شود.

فک کنم من تنها کسیم که خوشحال شدم از این خبر!!!rayman jungle run عالللللللیییی بود.اینم مثل اون در آورده باشه اوبی سافت عالی میشه!

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

شاید واقعا عمر این IP تموم شده.

نخیر دوست من تا وقتی یوبی از اسسین بیرون نکشه و اون برنامه 10 ساله واچ داگو بخواد اجرا کنه ما خبری از پرینس درستوحسابی نمیشنویم مگر اینکه معجزه ای رخ بده وگرنه آی پی عالییه....
این سبک رو ویتا خیلی خیلی جوابه کاش رو اونم بیاد....

خودمم حقیقتا ناراحتم و نیومدم وجهه کسی رو خراب کنم چون به همه حق میدم . گویا AC برای UBI حکم POP رو داره . نه به عنوانای بزرگش WD و DEVISION و RAYMAN و SC که واقعا بدجور آدمو تحت تاثیر قرار میده نه هم به این کاراش .

نظرم در مورد ریبوت بازی برای موبایل اینه که تمام علاقه مندان یه تجدید خاطره باهاش بکنن اگه نسخه دانلودی این بازی رکورد زد عنوان بعدیش صد در صد برای کنسولهاست و مطمئنم دارن روش کار میکنن .

اگه مثل نسخه پرنس کلاسیک بشه که عالیه و برای من یکی کافیه
من اون نسخه رو فکر کنم 4-5 بار روی انواع و افسام گوشی و کنسول بازی کردم. واقعا لذت بخش بود

فک کنم من تنها کسیم که خوشحال شدم از این خبر!!!rayman jungle run عالللللللیییی بود.اینم مثل اون در آورده باشه اوبی سافت عالی میشه!

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
زیاد دلتو صابون نزن نسخه کلاسیک قبلا اومده بود و منم رو آیپد بازی کردمش فوق العاده داغون بود کنترلش اصلا نمی شد بازی کنی.(استدیو سازندش هم همین استدیو بود)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or