تصاویر بازی J-Stars Victory VS

جالبه.من یه عکس چند روز پیش تو نت دیدم که ناروتو،ایتسیگو(:))) و شخصیتهای DBZ کنار همن. پیش خودم گفتم نکنه انیمه ای،Movie یا چیزیه که از دست دادمش.نگو این بازی بوده.
این نامکو چندتا چندتا فایتینگ از رو انیمه میسازه؟
هیچ ایده ای نداره که از این لایسنسهائی که در اختیار داره،چجوری استفاده کنه.حیف که لایسنس یکی از این انیمه ها دست یه استودیوی خوب غربی نیست.

چند وقت پیش با یکی از دوستان بحث میکردیم که بازی به شدت پسرونه ـست و هیچ کاراکتر دختری هنوز براش معرفی نشده! و کلا تعجب کرده بودیم:-"
ولی خوب مثل اینکه بالاخره معرفی شد اولین کاراکتر دختر :d
فقط یک سؤال از مانگاخون ها، این 2 نفر آخر از چه مانگایی هستند؟ (نمیدونم انیمه دارن یا نه،برای همین مانگایی پرسیدم:-" )
همچنان منتظر تایید زورو ساما! :|

چند وقت پیش با یکی از دوستان بحث میکردیم که بازی به شدت پسرونه ـست و هیچ کاراکتر دختری هنوز براش معرفی نشده! و کلا تعجب کرده بودیم:-"
ولی خوب مثل اینکه بالاخره معرفی شد اولین کاراکتر دختر :d
فقط یک سؤال از مانگاخون ها، این 2 نفر آخر از چه مانگایی هستند؟ (نمیدونم انیمه دارن یا نه،برای همین مانگایی پرسیدم:-" )
همچنان منتظر تایید زورو ساما! :|

هر دوشون از مانگای Medaka Box هستن. از اون مانگاهای درپیت وحشتناک ـه!!! یه انیمه ی درپیتی هم داره:|

دیروز 4تا کاراکتر جدید معرفی شد،هر 4تا هم دختر! و اگر قرار باشه از هر انیمه فقط 2تا کاراکتر باشه،من انگیزه ـم رو برای خرید بازی از دست دادم! :|
هانکوک از وان پیس و روکیا از بلیچ جزو این 4 کاراکتر جدید بودن!
من زورو از وان پیس میخوام! :| نباشه کلا بازی ارزش نگاه کردنم نداره :| ، از بلیچ هم خیلی گزینه های بهتری از روکیا بود! :d حالا اگر میخواستن حتما دختر باشه،ماتسوموتو میزاشتن حداقل:p

بازی هم 19/3/2014 توی ژاپن منتشر میشه!

ویرایش: بوآ هانکوک کاراکتر قابل بازی میباشد ، اون 3تای دیگه ساپورت کاراکتر میباشند :| یعنی نهایت شانسا ... :|

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or