تصاویر بازی Command & Conquer 4

ДядsЙ

کاربر سایت
candc42.jpg

سلام و درود بر تمامی دوستان.
اگه احتمالا خبر شده باشید این بازی به تازگی تایید شده و فعلا برای سال 2010 در نظر گرفته شده است.
همچنین EA اعلام کرده که این بازی برای PC انحصاری خواهد بود و بر روی کنسول ها عرضه نمیشود.
و همین امروز اولین تصویر از بازی منتشر شده.

موفق باشید.

من که دیگه از این سری خوشم نمیاد . من پیش بینی میکردم که EA امسال بیاد یک C&C Generals جدید معرفی کنه اونم که نشد ! انگاری پیش بینی من فقط در حد عرضه C&C درست دراومده نه بیشتر !
تایید میشه ! این سری تخیلی میزنه ! واقعا سری جنرال فوق العاده بود ! هنوزم حال میده بعضی مواقع LAN
بازی کرد !

تو سایت گیم اسپات نوشته ماه مارچ میاد یعنی یک ماه دیگه اگر اشتباه نکنم

کسی میدونه این سری بازی چه سیستمی میخواد؟

آخرین ویرایش:
من که دیگه از این سری خوشم نمیاد . من پیش بینی میکردم که EA امسال بیاد یک C&C Generals جدید معرفی کنه اونم که نشد ! انگاری پیش بینی من فقط در حد عرضه C&C درست دراومده نه بیشتر ! هی !!!!!!
من ژنرال جدید می خوام !!!!!!!!:(:wallbash::crying::crying::crying:

دقیقا"! :|

یه جا خونده بودم نسخه بعدی Command & Conquer شباهت زیادی به جنرال داره ، ولی . . .

بازی هر چی به واقعیت نزدیک تر باشه قشنگتره!
این دیگه ثابت شده . . .
من نمیودنم EA کی میخواد دست از این کاراش برداره . . .

تایید میشه ! این سری تخیلی میزنه ! واقعا سری جنرال فوق العاده بود ! هنوزم حال میده بعضی مواقع LAN
بازی کرد !

LAN ؟؟؟

جات خالی ما هر روز داریم ZH آنلاین میزنیم!!!! :biggrin1:
بدون سریال اوریجینال! ;)
اگه میخوای شمام بیا . . . :biggrin1:

Last edited by a moderator:
بازی هر چی به واقعیت نزدیک تر باشه قشنگتره!
این دیگه ثابت شده . . .

نظر شخصیتون رو به عنوان حکم کلی بیان نکنید. اصلا چنین چیزی ثابت نشده و خیلی ها برعکس شما فکر میکنند.
ضمنا زدن دو پست پشت سر هم و با فاصله زمانی کم ممنوعه و شما میتونید از ویرایش پست قبلیتون برای اضافه کردن مطالب جدید استفاده کنید.

من که از طرفدارای سرسخت سری C&C بودم ( مخصوصا TW و KW) از زمان tiberium sun , بعد از بازی کردن C&C4 تصمیم گرفتم این بازی رو به کلی ترک کنم .خیلی سعی کردم از این بازی خوشم بیاد اما نشد. با دست خودشون بازی رو به گند کشیدن! اگر به بعضی از unit های بازی نگاه کنید هیچ ربطی به C&C ندارند و اصلا یک design جدید هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or