تصاویر بازی Call of Juarez: Gunslinger

بازی red dead کار دیگر بازیهای هم سبک (وسترن) رو واقعا مشکل کرده مخصوصا الان که چیزی به پایان عمر این نسل از کنسول ها باقی نمونده

Sent from my ST15i using Tapatalk 2

آشغال سل شید . چیزی به عنوان تکسچر در این نوع بازیها مثل اینکه ناشناختس! یوبی مثل اینکه همه نمونه میخواد گند بزنه به این آی پی خوب و به یاد ماندنی! بکش بیرون باوو ...

منتظرشم بیاد ولی محیطش از نظر من کاملا با red dead فرق میکنه خلوت تره
زمان red dead وسترن و غرب وحشی در حال پایان بود و داشت یواش یواش ماشین ها زیاد میشد و برق توی شهر ها بود و سلاح ها قویتر شده بودن و مردم به لباس ها و نمای شهرشون رسیدگی میکردن و یه جورای یواش یواش آداب معاشرتشون بهتر میکردن در کل داشت تموم میشد غرب وحشی تو آمریکا,نه تو مکزیک اما تو call of juarez از این عکسا نتیجه ای که من گرفتم اواسط دوران غرب وحشی بود مردم زیادی نبودن تو کشور های آمریکایی و در کل یاد gun افتادم نه یاد red dead

منتظرشم بیاد ولی محیطش از نظر من کاملا با red dead فرق میکنه خلوت تره
زمان red dead وسترن و غرب وحشی در حال پایان بود و داشت یواش یواش ماشین ها زیاد میشد و برق توی شهر ها بود و سلاح ها قویتر شده بودن و مردم به لباس ها و نمای شهرشون رسیدگی میکردن و یه جورای یواش یواش آداب معاشرتشون بهتر میکردن در کل داشت تموم میشد غرب وحشی تو آمریکا,نه تو مکزیک اما تو call of juarez از این عکسا نتیجه ای که من گرفتم اواسط دوران غرب وحشی بود مردم زیادی نبودن تو کشور های آمریکایی و در کل یاد gun افتادم نه یاد red dead
بازی RDR یدونه است یدونه هم باقی میمونه فقط RDR 2 میتونه جای RDR رو بگیره اونم این بازی فقط باید توسط R* ساخته بشه بازی بازی COJ کلا سبکش به بازی GUN نزدیکه نمیشه با شاهکاری مثل RDR مقایسه اش کرد اصلا نزدیکش هم نمیتونه بشه..!!حالاحالا ها کار داره.

آخرین ویرایش:
بازی RDR یدونه است یدونه هم باقی میمونه فقط RDR 2 میتونه جای RDR رو بگیره اونم این بازی فقط باید توسط R* ساخته بشه بازی بازی COJ کلا سبکش به بازی GUN نزدیکه نمیشه با شاهکاری مثل RDR مقایسه اش کرد اصلا نزدیکش هم نمیتونه بشه..!!حالاحالا ها کار داره.
تو اینکه شکی نیست ولی من منظورم این نبود که جای RDR رو بگیره هرگز^#(^
منظورم محیط بازی بود که اوایل غرب وحشی صورت گرفته مثل GUN نه مثل RDR که آواخر غرب وحشیه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or