سری The Cartel خیلی باحال بود
سری The Cartel خیلی باحال بود هرچند به سختی نصبش کردم
فکر کنم اسم کامل بازی Call of Juarez The Gunslinger هست
بازی RDR یدونه است یدونه هم باقی میمونه فقط RDR 2 میتونه جای RDR رو بگیره اونم این بازی فقط باید توسط R* ساخته بشه بازی بازی COJ کلا سبکش به بازی GUN نزدیکه نمیشه با شاهکاری مثل RDR مقایسه اش کرد اصلا نزدیکش هم نمیتونه بشه..!!حالاحالا ها کار داره.منتظرشم بیاد ولی محیطش از نظر من کاملا با red dead فرق میکنه خلوت تره
زمان red dead وسترن و غرب وحشی در حال پایان بود و داشت یواش یواش ماشین ها زیاد میشد و برق توی شهر ها بود و سلاح ها قویتر شده بودن و مردم به لباس ها و نمای شهرشون رسیدگی میکردن و یه جورای یواش یواش آداب معاشرتشون بهتر میکردن در کل داشت تموم میشد غرب وحشی تو آمریکا,نه تو مکزیک اما تو call of juarez از این عکسا نتیجه ای که من گرفتم اواسط دوران غرب وحشی بود مردم زیادی نبودن تو کشور های آمریکایی و در کل یاد gun افتادم نه یاد red dead
تو اینکه شکی نیست ولی من منظورم این نبود که جای RDR رو بگیره هرگزبازی RDR یدونه است یدونه هم باقی میمونه فقط RDR 2 میتونه جای RDR رو بگیره اونم این بازی فقط باید توسط R* ساخته بشه بازی بازی COJ کلا سبکش به بازی GUN نزدیکه نمیشه با شاهکاری مثل RDR مقایسه اش کرد اصلا نزدیکش هم نمیتونه بشه..!!حالاحالا ها کار داره.