چرا درست یادته.واسه xbox هم اومد فکر کنم.
عجب جو خوفناکی دارن این عکسا من عاشق احساس ترس و تنهایی و تاریکی تو بازی هستم یه احساس دائمی تا اخر بازی امیدوارم این نسخه از بازی اینجوری باشه عکسا که خیلی خوب جو بازی رو منتقل می کنند حالا تا ببینیم چی از اب در مییاد .
دوستان یکم شفاف سازی کنید:d این الان بازسازی همون بازی سال 2006 هست یا نسخه ی جدیده؟ پلتفرم هاش که برای نسل پیش رو هست عکس هاش هم جدیده ولی چرا هیچ خبری مبنی بر انونسش منتشر نشده؟ بازیش فوق العاده بود، با اینکه المان های شوترش خیلی قوی نبود اون زمان ولی جو و داستان و ترس ورای تصوری داشت. با دیدن عکساش جدا خوشحال شدم.
اگه کسی اطلاعات جدید داشت بزاره، داستان بازی مثل نسخه ی قبل بر پایه ی نوشته های H.P Lovecraft هست؟ البته کرکتر cthulhu توسط خود لاوکرفت خلق شده، امیدوارم داستان این نسخه هم مایه های نوشته های لاوکرفت رو داشته باشه.
ناشر یه سری عکس بدون توضیح خاص روی Call of Cthulhu - The video game - Imgur ارسال کرده.
طبیعی ـه که اطلاعات خاصی از بازی وجود نداره. اما نمی تونه به بازی قبلی ربط داشته باشه، چون ناشر و سازنده یه عده ی دیگه بودن.
کل این بازی ها و چند قلم محصول فرهنگی دیگه:d از روی یه داستان به همین نام اقتباس شدن.