درود ! :biggrin1:
دیدم که 4 تا بازی برای MOVE اومدن و هیچکدوم هم اسم خاصی ندارم گفتم تاپیک رو اینجوری بزنم ! :biggrin1:
هر تصویر جدید هم که از این بازیها بیاد یا اسمشون تغییر کنه خودم درست میکنم . :biggrin1:
بازی Sliders :
خب این بازی یک شبیه هرچیزی هست که بشه باهاش لیز خورد یا سر خورد ! :biggrin1: که برای MOVE در حال ساخت هست .
تصاویر بازی :
بازی Motion Fighter :
این بازی هم همونجور که از اسمش پیداست شبیه ساز ورزشهای رزمی (بوکس) هست .
تصاویر بازی :
بازی Move Party :
به نظر میرسه این بازی یک بازی مفرح و بچه گونه باشه که شامل مینی گیم های مختلفی میشه .
تصاویر بازی :
بازی Sports Champions :
این بازی یک بازی شبیه سازی مختلف ورزش ها هست ( دقیقا مثل Wii Sports ) .
تصاویر بازی :
بازی TV SuperStars :
نمیدونم این دیگه چیه ! ولی اینم باید اونجور که از اسمش پیداست شامل مینی گیم هایی باشه که باید توش نقش بازیگارهای یک فیلم رو بازی میکنید ! :biggrin1:
تصاویر بازی :
بازی The Shoot :
خب این بازی هم مثل اینکه تیر اندازی و از اینجور چیزاست ! :biggrin1:
تصاویر بازی :
دیدم که 4 تا بازی برای MOVE اومدن و هیچکدوم هم اسم خاصی ندارم گفتم تاپیک رو اینجوری بزنم ! :biggrin1:
هر تصویر جدید هم که از این بازیها بیاد یا اسمشون تغییر کنه خودم درست میکنم . :biggrin1:
بازی Sliders :
خب این بازی یک شبیه هرچیزی هست که بشه باهاش لیز خورد یا سر خورد ! :biggrin1: که برای MOVE در حال ساخت هست .
تصاویر بازی :
بازی Motion Fighter :
این بازی هم همونجور که از اسمش پیداست شبیه ساز ورزشهای رزمی (بوکس) هست .
تصاویر بازی :
بازی Move Party :
به نظر میرسه این بازی یک بازی مفرح و بچه گونه باشه که شامل مینی گیم های مختلفی میشه .
تصاویر بازی :
بازی Sports Champions :
این بازی یک بازی شبیه سازی مختلف ورزش ها هست ( دقیقا مثل Wii Sports ) .
تصاویر بازی :
بازی TV SuperStars :
نمیدونم این دیگه چیه ! ولی اینم باید اونجور که از اسمش پیداست شامل مینی گیم هایی باشه که باید توش نقش بازیگارهای یک فیلم رو بازی میکنید ! :biggrin1:
تصاویر بازی :
بازی The Shoot :
خب این بازی هم مثل اینکه تیر اندازی و از اینجور چیزاست ! :biggrin1:
تصاویر بازی :
آخرین ویرایش: