تصاویری از بازی POSTAL 3

پژمان

کاربر سایت
اشتباه نکنم برای xbox360

postal3screen.jpg

postal.jpg

postal-04.jpg

postal3-1.jpg

postal3_431.jpg

postal3-2.jpg

مرسی. یه سریشونون دیده بودم اما یکیشون برام جدید بود. اون که تو فروشگاه جلو اون خانومه داره کار بد می کنه :cheesygri
خدا رو شکر بازی رو سانسور نکردن و اندازه Postal 2 جالب به نظر میاد.

این بازی واقعا دیوانه وار هست من هر موقع 2 رو بازی میکردم تا مرز جنون میرفتم بانک زنی تو نسخه 2 خیلی با حال بود واقعا که خشونت به این بازی میگن.

این راسوِ هم ایدۀ خوبیه. ولی استفاده ازش تو بازی منوط به یکی دوتا حرکت خاص میشه...
موتور گرافیکیش هم اگر اشتباه نکنم همون موتور Half Life 2 هست ، و این برای یه بازیه امروزی یه مقدار کمه . ولی خب همونطور که میدونید ، این بازی بیشتر به آزادی عملش مشهوره و نه گرافیک یا صداگذاری.

پستال همیشه خشونت بوده و خواهد بود!
راستی نمیدونم چرا گرافیک بازی شبیه یه استفاده ساده از UE3.0 میاد هرچند اون دوستمون گفت احتمالا از سورس انجین در بازی استفاده شده ولی بازم بازتاب اورکت کاراکتر بازی شبیه بازتابهای UE3.0 شده!

فکر کنم گرافیک جا برای پیشرفت داشته باشه و همچنین فکر کنم نسخه ی ps3 بهتر بشه !(نظر شخصی)
در کل بازی رو خشونت میچرخه دو که دیوانه وار بود مخصوصا پرتاب قیچی و رفتن به گردش و ضد حال زدن !
چیزی که من در بازی نمیبینم AA است که خوب البته بازی open-world است!

سلام !
دیگه اینقدر هم داغون نیست اگه این گرافیک آخر بازی (یعنی دیگه تغییری نکنه) میشه گفت بین نسل ها گیر کرده !
این نسخه wii نیست!:biggrin1:

بازیش قشنگ باشه گرافیک نخواستیم این همه عنوان های خوب با گرافیک های خفن داره می یاد. چقدر حال کردم با عکس دومی:laughing: ای ول کار درستو این اقا می کنه :laughing:

یه سری اطلاعات جدید از این بازی.
فعلا بازی انحصاری برای 360 هست!:love:
یک سال و دو ماه دیگه ریلایز می شه!!!یعنی Q4 2009 پس هنوز جا داره رو گرافیکش کار کنن در ضمن این عکس ها هم چون ریسایز شده گرافیکشون کمه .عکس های جدید این بازی تو گیم اسپات هست که گرافیکش به مراتب بهتر ایناس
پابلیشر بازی هم کمپانی Running With Scissors
موفق باشید:love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or