M M1 کاربر سایت Aug 11, 2007 #1 همینطور که میبینید از خود گیم پلی هست Hud و رادار و مشخصات اسلحه هم سرجاشه!! من خودم از این حالت بیشتر خوشم میاد!
همینطور که میبینید از خود گیم پلی هست Hud و رادار و مشخصات اسلحه هم سرجاشه!! من خودم از این حالت بیشتر خوشم میاد!
Gartall کاربر سایت Aug 11, 2007 #2 اين تصويرها همشون مربوط به تريلري هست كه تو e32007 نمايش داده شد پس چيز خيلي عجيبي نيست .
M M1 کاربر سایت Aug 11, 2007 #3 نوشته شده توسط Gartall: اين تصويرها همشون مربوط به تريلري هست كه تو e32007 نمايش داده شد پس چيز خيلي عجيبي نيست . بیشتر... درسته ولی برای من خیلی جالب بود که یه همچین بازی حالت سوم شخص هم داشته باشه. :cheesygri
نوشته شده توسط Gartall: اين تصويرها همشون مربوط به تريلري هست كه تو e32007 نمايش داده شد پس چيز خيلي عجيبي نيست . بیشتر... درسته ولی برای من خیلی جالب بود که یه همچین بازی حالت سوم شخص هم داشته باشه. :cheesygri
EMAte کاربر سایت Aug 11, 2007 #4 halate 3vom shakhs faghat marboot be ye weapone jadide dar halo 3 hast ke vaghti mikhaid estefade konid mishe third person! vali dar halate adi third person nemishe
halate 3vom shakhs faghat marboot be ye weapone jadide dar halo 3 hast ke vaghti mikhaid estefade konid mishe third person! vali dar halate adi third person nemishe