تصاوير جديد از Xbox 360 Halo 3 Special Edition

Gartall

کاربر سایت
بعد بگيد اين كنسول اصلا شيك نيست .
خدايي خيلي شيكه يا من اينطور حس ميكنم . كنسول براقيت خاصي داره شيك و هنري طراحي شده(يعني طرخ هايي كه روش كشيدند :biggrin1:)
خلاصه من كه كف ميكنم .

چندتا عكس از نماي جلوي كنسول:

011-halo-3-xbox-360.JPG

012-halo-3-xbox-360.JPG

پشت:

043-halo-3-xbox-360.JPG

تمام مخلفات :
029-halo-3-xbox-360.JPG

نماي بغل كنسول :love:

016-halo-3-xbox-360.JPG

015-halo-3-xbox-360.JPG

دسته ها : اوف.....:biggrin1:
032-halo-3-xbox-360.JPG

033-halo-3-xbox-360.JPG

جعبه :
001-halo-3-xbox-360.JPG

دور power :
020-halo-3-xbox-360.JPG

بقيه تصاوير :
http://www.gearlive.com/thegallery/category/C46/

ایول عجب کنسولی داره دلبر...
من قبلا که عکساشو دیدم زیاد حال نکردم ولی این عکسها چون کلوزآپ هست خیلی جالبتر و باحالتره.
ایول. خوشم اومد.

برو بچ من بعده ماه رمضون جديدترين كنسولهاي ماكروسافت و سوني رو وارد ميكنم با قيمتي كه مو به تنتون سيخ ميشه از ارزوني تو ليستم هم اين xbox360 halo3 special editionهم هست كه ميارم كسي خواست صبر كنه تا بيارم.

برو بچ من بعده ماه رمضون جديدترين كنسولهاي ماكروسافت و سوني رو وارد ميكنم با قيمتي كه مو به تنتون سيخ ميشه از ارزوني تو ليستم هم اين xbox360 halo3 special editionهم هست كه ميارم كسي خواست صبر كنه تا بيارم.

اميدوارم فقط مو سيخ بشه ...

والا تا اونجایی که من شنیدم از این کنسول تعداد محدودی ساختن و همه هم بفروش رفته :(
ولی اگه بتونی بیاری خیلی خوب میشه اگه قیمت مناسب باشه;)

اگه بتوني بياري با قيمت خوب من يكي مطمئن باش مشتري هستم يعني روم حساب كن .
بدجوري اين مدلش دلم را برده :love: لامصب خيلي شيكه .
حالا راستي اگه اوردي ما را در جريان بذار .قيمت هم عزيز همون 399 دلار هستها.............:biggrin1: خودت ميدوني چقدر بايد روش بكشي :cheesygri

الان مديرها ميان بنم ميكنن.

خوبه من به زودي در بازي سنتر تبليغات ميدم .تمام كنسولهاي جديد با قيمت خدا .eliteوpremium 65nmهم ميارم .زياد نميتونم چيزي بگم چون تبليغات ميشه بعد رمضون بايد پولي بدم به بازي سنتر كه تبليغاتمو بزارن.

خوبه من به زودي در بازي سنتر تبليغات ميدم .تمام كنسولهاي جديد با قيمت خدا .eliteوpremium 65nmهم ميارم .زياد نميتونم چيزي بگم چون تبليغات ميشه بعد رمضون بايد پولي بدم به بازي سنتر كه تبليغاتمو بزارن.

من منتظرم تا يكي از قيمتهاي خداي تو را بخرم :biggrin1:

بدجوري اين مدلش دلم را برده :love: لامصب خيلي شيكه .

کجاش شیکه آخه:confused::biggrin1: شما به این میگی شیک به شیک دیگه چی میگی:laughing: (شوخی کردم):love:میگم قیمت این اگه تو ایران باشه چنده ؟؟؟ من خودم میخوام 360 بگیرم :cheesygri این پریمیوم توی ایران اومده یا نه؟؟؟ اگه اومده قیمتش چنده ؟؟؟ و تا یک ماه آینده به نظرتون
چقدر کاهش پیدا میکنه و به چند میرسه؟؟؟ :love: و آیا مشکل 3 چراغ قرمزش برطرف شده یا
بازم همونطوری هستش؟؟؟:((
دوستان کمک کنید منم میخوام 360 دار بشم:biggrin1::love:

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or