H hlozeie کاربر سایت Aug 5, 2007 #2 عکس چهارم خیلی جالبه یعنی اگه عکستو از هارد کنسول اونجا بذاری آدمو مثل خودت میکنه؟
hossain کاربر سایت Aug 5, 2007 #3 اره من عكسه خودم رو بزارم!!!اين قدر بهم حال ميده؟؟؟خيلي شبيه خدايي! آخرین ویرایش: Aug 5, 2007
Neo کاربر سایت Aug 6, 2007 #5 واقعا EA ديگه بايد جمع كنه فقط به اين منوها و اينترفيس بازيش مينازيد كه ....:laughing:
amir_360 کاربر سایت Aug 6, 2007 #6 نوشته شده توسط hlozeie: عکس چهارم خیلی جالبه یعنی اگه عکستو از هارد کنسول اونجا بذاری آدمو مثل خودت میکنه؟ بیشتر... فکر کنم باید با camera vision خوده 360 باشه
نوشته شده توسط hlozeie: عکس چهارم خیلی جالبه یعنی اگه عکستو از هارد کنسول اونجا بذاری آدمو مثل خودت میکنه؟ بیشتر... فکر کنم باید با camera vision خوده 360 باشه
navid_x360 کاربر سایت Aug 6, 2007 #7 سلام ميشه عكس بزاري از تور دروازه و شادي بازيكنا و وقتي توپ به تور ميخوره ايا تور كش ميخوره يا نه تورش مثل تور fifa انگار اهني توپ به هش ميخوره بر ميگرده ممنون
سلام ميشه عكس بزاري از تور دروازه و شادي بازيكنا و وقتي توپ به تور ميخوره ايا تور كش ميخوره يا نه تورش مثل تور fifa انگار اهني توپ به هش ميخوره بر ميگرده ممنون
amir_360 کاربر سایت Aug 6, 2007 #9 نوشته شده توسط hlozeie: اگه با camera vision باشه چه بهتر مشکلی دیگه نیست بیشتر... شما حتما camera vision داری ولی برای ما که نداریم خوب نیست
نوشته شده توسط hlozeie: اگه با camera vision باشه چه بهتر مشکلی دیگه نیست بیشتر... شما حتما camera vision داری ولی برای ما که نداریم خوب نیست
K king_of_software کاربر سایت Aug 22, 2007 #10 با سلام یه عکس دیگه از ادیت رو بزار که ببینیم چطوریه:confused: