والا من 2 تا تریلر که همین الان از Game play این بازی دیدم گرافیک عالی بود اما به کیفیت این عکس ها نیست، فکر کنم دارن 1 کم زیادی گرافیکشو بزرگ نشون میدن
عکس ها يک مقدار شکل تکراری دارن ، هرچی هم جديد ميآد ، نميدونم شايد احتمالاً به خاطر سبک gt هستش
اين تصاوير رو هم امروز يک سايت ژاپنی منتشر کرد (شايد بشه گفت بازی هرچی پيشرفت ميکن گرافيک بيشتری هم ديده ميشه که اميدوارم ديگه موقع ريليز نشه با real life مقايسش کرد D:
والا من 2 تا تریلر که همین الان از Game play این بازی دیدم گرافیک عالی بود اما به کیفیت این عکس ها نیست، فکر کنم دارن 1 کم زیادی گرافیکشو بزرگ نشون میدن
درسته کلا عکس یا تریلر بازیها بصورت Render شده هستند که توی اونا بعضی چیزها مثل Aliasing عناصر بازی معلوم نیست.
ولی این بازی گرافیک فوق العاده ای داره ، باید ببینیم که کل Forza2 رو میزنه یا نه.
درسته کلا عکس یا تریلر بازیها بصورت Render شده هستند که توی اونا بعضی چیزها مثل Aliasing عناصر بازی معلوم نیست.
ولی این بازی گرافیک فوق العاده ای داره ، باید ببینیم که کل Forza2 رو میزنه یا نه.
اونوقت شما آقای fanboy با اين همه ادعايی که داريد چجوری عقلتون قبول ميکنه که يه بازی رو با بازی که upcoming title هست و 2 سال بعد قراره عرضه بشه از همين الان مقايسه ميکنيد ؟!
forza 3 چون اونم تاييد شده و قراره براي 2009 بياد فكر كنم بهتره با اون مقايسه بشه