تستها و بررسی Geforce 8800GT Colorful

• Thread starter Thread starter R.I.P
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

R.I.P

Father
کاربر سایت
سلام
دیدم یکی از دوستان این کارت ها رو داره واسه ی فروش گفتم بد نیست اینجا هم بگیم اگه کسی خواست:
کارت گرافیک های سری 8800GT با 512 مگ ازنوع DDR3 با قیمت فوق العاده 265 تومن و 8600GT با 265 مگ از نوع DDR3 و با خروجی HDMI به قیمت 125 تومن برای بچه های خوب سایت Bazicenter توسط گروه Coolingsys همراه با گارانتی 1 ساله تا انتهای این ففته آماده عرضه میباشد
عینه Palit

اینم 8600GT:

8800GT حرف نداره! مخصوصلا کولینگ و اورش;)مثل این پلیت میمونه:http://www.hardocp.com/article.html?art=MTQ0NiwsLGhlbnRodXNpYXN0
کلا کارتهای خوب و مناسبی هستند.
هر کسی خواست توی همین تاپیک بگه یا به SAMiN با پیغام خصوصی خبر بده.
با تشکر

سلام
محمدرضا coolingsys اسم بردش هست؟
چجوریاست؟ تا حالا اسم این برد رو نشنیده بودم. خودت کاملا تاییدش میکنی؟
یا علی مدد

نه.اسم سایت فروشگاهش هست:دی
بردش چینیه.ولی با اون پلیت فرقی نداره.
من تاییدش میکنم;) من اگه میخواستم 8800 بگیرم اون پلیت رو میخریدم:دی ولی حالا که اون نیست این رو میگرفتم.
ولی خوب من یکم اوضاعم فرق داره ها:دی این کارت به قیمتش میرزه..;)

سلام
محمدرضا coolingsys اسم بردش هست؟
چجوریاست؟ تا حالا اسم این برد رو نشنیده بودم. خودت کاملا تاییدش میکنی؟
یا علی مدد

سلام دوست عزیز اسم برد همون طور که محمد جان گفت Colorful هستش و یکی از بزرگترین تولید کننده گان مادربرد و کارت گرافیک در چین هستش.در واقع یه تولید کننده برای اکثر برندهای معروف.
Coolingsys اسم مجموعه ماست.

نه.اسم سایت فروشگاهش هست:دی
بردش چینیه.ولی با اون پلیت فرقی نداره.
من تاییدش میکنم;) من اگه میخواستم 8800 بگیرم اون پلیت رو میخریدم:دی ولی حالا که اون نیست این رو میگرفتم.
ولی خوب من یکم اوضاعم فرق داره ها:دی این کارت به قیمتش میرزه..;)

خوب گفتم من اوضاعم فرق داره:دی منظورم اینه که من یکم کلم خرابه:دی زیاد گارانتی اینا واسم اهمیتی نداره,البته این کارت بیشتر به خاطر قیمتش پیشنهاد دادم و مشکلی هم نداره...
ولی 100% برند های قویتر و با کیفیت تر از این هم هستن;)این رو به دوستانی که محدودیت بودجه ی شدید دارن توصیه میکنم,وگرنه بردهای مثل BFG-eVGA کیفیت بالاتری دارن.مخصوصا BFG توی گارانتی حرف نداره.

سلام
دیدم یکی از دوستان این کارت ها رو داره واسه ی فروش گفتم بد نیست اینجا هم بگیم اگه کسی خواست:

عینه Palit

اینم 8600GT:

8800GT حرف نداره! مخصوصلا کولینگ و اورش;)مثل این پلیت میمونه:http://www.hardocp.com/article.html?art=MTQ0NiwsLGhlbnRodXNpYXN0
کلا کارتهای خوب و مناسبی هستند.
هر کسی خواست توی همین تاپیک بگه یا به SAMiN با پیغام خصوصی خبر بده.
با تشکر
داداش دمت گرم اين كارت اگه مشتري پيدا نكردي من ت 1/2 هفته ديگه پايه هستم كه بخرمش {8800}رو ميگم
OK

من یه سول دارم !
به نظر شما من دو تا 8600gt رو بگیرم sli کنم بهتره یا یه دونه 8800gt ؟

یه سوال دیگه هم دارم !
واسه خرید از همین جا میتونم اقدام کنم ؟ آخه من شهرستان هستم !

خوب پستهای اضافی پاک شد.چون ربطی به این تاپیک نداشتن.
خوب گفتم این نکته رو هم بگم:دی اگه کسی این کارت هارو خرید و مشکلی واسش پیش اومد هیچ ربطی به من و بازیسنتر نداره;)البته خوب منظورم این نیست که جنس یا ... مشکل داشته باشه,فقط یاد اوری یکی از قوانین سایت رو کردم.پس لطفا کسی از من نپرسه که مورد تایید هست یا خیر...به نظر من که هست! ولی خوب شانسه دیگه بین 1000 تا یکی خراب بشه میان میگن تقصیر تو بود:دی پس همه چیش با خودتونه;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or