rezaigi2004 کاربر سایت Jun 12, 2007 #1 Second GTA IV Trailer coming 06.28.07 Rockstar رسما اعلام کرد تریلیر دوم بازی GTA IV روز 28 june ریلیز میشود. آخرین ویرایش: Jun 12, 2007
Second GTA IV Trailer coming 06.28.07 Rockstar رسما اعلام کرد تریلیر دوم بازی GTA IV روز 28 june ریلیز میشود.
Skychaser The Betrayer مدیر انجمن Jun 12, 2007 #3 رضا جون این عکسه که Fake هست نزارش دیگه بیشتر... خوب این عکس چیش fake ه ؟؟؟ :confused: Rockstar رسما اعلام کرد تریلیر دوم بازی GTA IV روز 28 june ریلیز میشود. بیشتر... گفته نشده از گیم پلی هست یا نه؟؟؟
رضا جون این عکسه که Fake هست نزارش دیگه بیشتر... خوب این عکس چیش fake ه ؟؟؟ :confused: Rockstar رسما اعلام کرد تریلیر دوم بازی GTA IV روز 28 june ریلیز میشود. بیشتر... گفته نشده از گیم پلی هست یا نه؟؟؟
rezaigi2004 کاربر سایت Jun 12, 2007 #4 نوشته شده توسط DJ_MJ: خوب این عکس چیش fake ه ؟؟؟ :confused: گفته نشده از گیم پلی هست یا نه؟؟؟ بیشتر... تو خبر به چیزی اشاره نشده بود اما مطمئنا باید از گیم پلی باشه
نوشته شده توسط DJ_MJ: خوب این عکس چیش fake ه ؟؟؟ :confused: گفته نشده از گیم پلی هست یا نه؟؟؟ بیشتر... تو خبر به چیزی اشاره نشده بود اما مطمئنا باید از گیم پلی باشه
54M113 کاربر سایت Jun 12, 2007 #5 نوشته شده توسط DJ_MJ: خوب این عکس چیش fake ه ؟؟؟ :confused: بیشتر... eeeeeeeee نه رضا جان چیزی بگی که عوضش کردم بهتر بدونی اول این عکس نبود آخرین ویرایش: Jun 12, 2007
نوشته شده توسط DJ_MJ: خوب این عکس چیش fake ه ؟؟؟ :confused: بیشتر... eeeeeeeee نه رضا جان چیزی بگی که عوضش کردم بهتر بدونی اول این عکس نبود
rezaigi2004 کاربر سایت Jun 12, 2007 #6 نوشته شده توسط hotgoal: eeeeeeeee نه رضا جان چیزی بگی که عوضش کردم به اطلاع شما برسونم اول این عکس نبود جالبه که رضا چیزی نگفته :confused: بیشتر... منتظر بودم خودت بگی چون من عکس رو ویرایش کردم اما شما پستت رو پاک نکردی بله آقا جواد عکس اولی که گذاشته بودم F بود
نوشته شده توسط hotgoal: eeeeeeeee نه رضا جان چیزی بگی که عوضش کردم به اطلاع شما برسونم اول این عکس نبود جالبه که رضا چیزی نگفته :confused: بیشتر... منتظر بودم خودت بگی چون من عکس رو ویرایش کردم اما شما پستت رو پاک نکردی بله آقا جواد عکس اولی که گذاشته بودم F بود