تریلیر جدید GTA IV انحصاری فقط در اختیار Yahoo قرار میگیرد.

rezaigi2004

کاربر سایت
تریلیر جدید GTA IV که روز June 28 منتشر میشود حق انتشار و پخش زنده این تریلیر در اختیار سایت Yahoo میباشد و در آدرس Grandtheftauto.yahoo.com میتوانید روز دوشنبه 12 ظهر این تریلیر را مشاهده و دانلود کنید.

تریلیر اختصاصی هم ریلیز میشه کنسول کم بود:laughing:

View attachment 2967

درسته مجله ایرانی اما همین مجله اطلاعات دقیقی از psp2 رو حدود دو ماه پیش نوشته بود
اون موقع همش حدس وگمان بود ولی الان ساخت psp2 تقریبا قطعی شده تازه این مجله اصلا
کارش کامپیوتر و.... نیست و مطالب عمومی مینویسه

این طور که این مجله گفته با توجه به کنار کشیدن سهامداران
take two در موقعیت خطرناک مالی قراردارد و با توجه به این مسئله باعث خواهد شد دواستدیوی بازی سازی خودش رو تعطیل یا واگذار کند
شایعات خبر از تاخیر در انتشار جی تی ای 4 میدهد دلایل مختلفی برای این حدس وجود دارد
بعضی از تحلیلگرها عقیده دارند take two با چند هفته عقب انداختن انتشار این بازی میتواند
سود آن را به سال مالی جدید خود منتقل کند ودر عوض سال مالی 2007 را با ضرر های بیشتر تمام کند.
از طرفی تاریخ انتشار جی تی ای 4 با عرضه یhalo3 تفوت زمانی زیاذی ندارد و عاقلانه به نظر میرسد اگر take two بخواهد زمان عرضه جی تی ای 4 را هر چه دورتر از halo3 برنامه ریزی کند.
این حدس و گمان ها به نظر منطقی می رسند

تریلر این بازی الان منتشر شد که می تونین از لینکی که رضا جان در پست اول گذاشته این تریلر رو ببینید. در این تریلر جزییات بسیار جالبی نمایش داده می شه و گرافیک هم بر عکس اون عکس جدیدی که به تازگی منتشر شده بود خیلی خوبه.
مهمترین چیزی که در این تریلر به نظر من به چشم میاد انیمیشن و حرکات خیلی نرم و زیبای شخصیت بازی است. در این تریلر همچنین صحنه هایی از هلیکوپتر و موتور نیز نمایش داده می شه!

ویرایش:
لینک مستقیم دانلود تریلر با کیفیت HD (حجم 60 مگابایت)
http://media.rockstargames.com/flies/trailer2/1280x720.zip

تریلر این بازی الان منتشر شد که می تونین از لینکی که رضا جان در پست اول گذاشته این تریلر رو ببینید. در این تریلر جزییات بسیار جالبی نمایش داده می شه و گرافیک هم بر عکس اون عکس جدیدی که به تازگی منتشر شده بود خیلی خوبه.
مهمترین چیزی که در این تریلر به نظر من به چشم میاد انیمیشن و حرکات خیلی نرم و زیبای شخصیت بازی است. در این تریلر همچنین صحنه هایی از هلیکوپتر و موتور نیز نمایش داده می شه!

ویرایش:
لینک مستقیم دانلود تریلر با کیفیت Hd (حجم 60 مگابایت)
عزيز دستت از لينكت درد نكنه!
فقط يه موضوع كوچيكي كيفيت معمولي اين و نداري من وقتي اچ دي مي خوام توي كامپيوترم نگاه كنم فيلم اهسته اهسته مي ره انگار كامپيوترم نمي كشه!!!
معموليش و داشتيد بزاريد من راحت ببينم اين جوري اعصاب خورد كنه خدايي!
ممنون!

واقعا تريلر فوق العاده اي بود.
به همه پيشنهاد ميکنم ببينيد.
فيزيک بازي حيرت آوره ! :blink1:
تصاوير لحظه به لحظه ي اين تريلر رو در يک فايل فشرده به حجم 705 کيلوبايت آماده کردم که ميتونيد از لينکي که تو امضام هست دانلودش کنيد(پايين صفحه)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or