تریلر Star Wars Battlefront 2 لو رفت

RedShift

کاربر سایت
C9LOiZSXUAAaPk9.jpg:large
ساعاتی پیش زودتر از موعود تعیین شده تریلر معرفی نسخه دوم Star Wars Battlefront لو رفت و در فضای مجازی پخش شد.
همانطور که در تریلر مشخص است مارکتینگ این عنوان را سونی بر عهده دارد و به احتمال زیاد باید منتظر عرضه محتویات انحصاری برای پلتفرم‌های این شرکت باشیم.
این تریلر لو رفته و به طور رسمی منتشر نشده است، پس باید برای کسب اطلاعات بیشتر تا تریلر اصلی صبر کنیم.
اطلاعات استخراج شده از تریلر:
1- بخش داستانی بازی حول یکی از سربازان امپراطوری است و داستان وی را روایت می‌کند.
2- بازی تمام عصر های سری Star Wars را شامل می‌شود و مانند نسخه قبل مربوط به یک دوره خاص نمی‌شود.
3- شخصیت یودا و شخصیت‌های قسمت هفتم سری فیلم هم در بازی حضور دارند که البته شخصیت‌های قسمت هفتم فیلم‌ها به‌عنوان پاداش پیش‌خرید در نظر گرفته شده‌اند.

تریلر

آخرین ویرایش:
مفت گرونه نسخه قبلیش که هیچی نداشت
نسخه قبلیش یه مولتی پلیر سرگرم کننده داشت که عاشقان استاروارز رو سیراب میکرد تا حدی. فقط کمبود بخش تک نفره داشت که اینم اضافه شد بهش. واقعا نمیتونم برای تجربه بخش تک نفره به سبک BF1 صبر کنم :دی به احتمال زیاد مثل همین بازی دارای چند اپیزود هست که هر اپیزود یه فیلم رو شامل میشه :دی

• Like
Reactions: Destro and Vesemir
نسخه قبلیش یه مولتی پلیر سرگرم کننده داشت که عاشقان استاروارز رو سیراب میکرد تا حدی. فقط کمبود بخش تک نفره داشت که اینم اضافه شد بهش. واقعا نمیتونم برای تجربه بخش تک نفره به سبک BF1 صبر کنم :D به احتمال زیاد مثل همین بازی دارای چند اپیزود هست که هر اپیزود یه فیلم رو شامل میشه :D
و کمبود خیلی چیزای دیگه

واقعا هايپ شدم با همين يكذره تريلر
كنجكاوم بدونم ايا بخش داستاني مثل بتلفيلد ١ هست يا نه...
يني شايد به زمان هاي مختلف از داستان فيلم ها بره
چون دارث مول و يودا تو تريلر داشتن با هم ميجنگيدن
از يه ور ديگه هم كه كايلو رن و ري رو نشون داد...
The hype is too damn high

Sent from my iPhone using Tapatalk

dice با بتل ١ انتظارات رو بالا برده قبل از اون كه هيچي ازش نديديم ،swb1 رو با ٥ دلار خريدم بيشتر نمي ارزيد حالا ببينيم ٢ چي ميشه :D:)>-

بیشتر دوست داشتم یه چیزی مثه Star wars:1313 که کنسل شد معرفی شه:(
اندکی صبر! سحر نزدیک است!:-"
هنوز EA دوتا تیم دیگه داره که دارن رو SW کار میکنند!
یکیش رو یک ثانیه E3 پارسال نشون دادن که احتمالا تو مایه های 1313 باشه!
یکی دیگه هم با شمشیر لیزری >:)

خيلي خوبه كه همه اومدن سمت استار وارز
اون از Respawn كه داره رو يه استار وارز Action-Adventure كار ميكنه
Visceral Games هم كه سال پيش
قسمتي از پروژه اش رو نشون داد يحتمل سبك بازي سوم شخص RPG هست
خيلي هم گرافيك واو اي داشت :دي
استار وارز بتلفرانت ٢ همكه بخش داستانيش پلي بين Star wars :Return of the jedi و Star wars : the force awakens هست
بايد داستان جالبي ذاشته باشه
شايعه هم شده دارن روي KOTOR جديدي كار ميكنن
هايپ به سقف رسيده
خيلي دوست دارم ببينم اون پروژه Visceral Games چي هست
اميدوارم امسال منتشر بشه بازي :دي
May the force be with us

خيلي خوبه كه همه اومدن سمت استار وارز
اون از Respawn كه داره رو يه استار وارز Action-Adventure كار ميكنه
Visceral Games هم كه سال پيش
قسمتي از پروژه اش رو نشون داد يحتمل سبك بازي سوم شخص RPG هست
خيلي هم گرافيك واو اي داشت :دي
استار وارز بتلفرانت ٢ همكه بخش داستانيش پلي بين Star wars :Return of the jedi و Star wars : the force awakens هست
بايد داستان جالبي ذاشته باشه
شايعه هم شده دارن روي KOTOR جديدي كار ميكنن
هايپ به سقف رسيده
خيلي دوست دارم ببينم اون پروژه Visceral Games چي هست
اميدوارم امسال منتشر بشه بازي :دي
May the force be with us

دقیقا چیش خیلی خوبه ؟ فکر نمیکنی اینطوری فرانچایزهای اصیل ( و فرانچایزهایی دیگه ای که فرصت خلق شدن پیدا نمیکنند ) دنیای گیم میرن زیره پرچم بازیهایی که زادگاه و مشتری اصلی شون تو سینما هستند؟

نه تنها سیل استار وارز ها بلکه بازیهای مارول که به زودی دنیای گیم هم تسخیر میکنند از اسپایدرمن بگیر تا بازیهای اونجرزی که استدیو های اسکوئر انیکس میسازند و ...

منم خیلی دوست دارم بازیهای با کیفیت این دنیا ها رو ببینم ( برای اسپایدرمن به شدت هایپم ) ولی به نظرم تعداد شون خیلی داره بیش از حد میشه

دقیقا چیش خیلی خوبه ؟ فکر نمیکنی اینطوری فرانچایزهای اصیل ( و فرانچایزهایی دیگه ای که فرصت خلق شدن پیدا نمیکنند ) دنیای گیم میرن زیره پرچم بازیهایی که زادگاه و مشتری اصلی شون تو سینما هستند؟

نه تنها سیل استار وارز ها بلکه بازیهای مارول که به زودی دنیای گیم هم تسخیر میکنند از اسپایدرمن بگیر تا بازیهای اونجرزی که استدیو های اسکوئر انیکس میسازند و ...

منم خیلی دوست دارم بازیهای با کیفیت این دنیا ها رو ببینم ( برای اسپایدرمن به شدت هایپم ) ولی به نظرم تعداد شون خیلی داره بیش از حد میشه
خب بنظرم اگر پتانسيلش رو داشته باشن چرا كه نه
به نفع صنعت و گيمر ها هست اگر بتونن بازي هاي خوبي از دنياي اين فيلم ها در بيارن...
در مورد فرانچايز هاي جديد هم بنظرم اگر قرار باشه فرانچايز و اي پي جديدي خلق بشه و ايده اون وجود داشته باشه دير يا زود امكان خلقش هست و اين موضوع هم هست كه موفقيتش تضمين شده نيست و ناشرا براي همين ريسك نميكنن
همين استار وارز بخاطر اسمش و فن هاي زيادي كه داره (خصوصا تو امريكا) خيلي امكان موفقيتش زياده از نظر فروش و مشخصه كه همين EA بين اين و يك بازي كه موفقيتش معلوم نيست ميره سمت استار وارز هرچند من هم موافقم خيلي ديگه داره اسم استار وارز زياد ميشه و بازيهاي مختلفي ازش ساخته ميشه و اينطور نبايد باشه...
ولي از دنياي خيلي از فيلم هاي سينمايي ميشه بازي هاي بسيار با كيفيت و خوبي ساخت
Pirates of the Caribbean
Harry potter
Star wars
Lord of the rings
و...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or