تریلر عنوان کنسل شده sucker punch

به نظر میاد بازی تو فاز های اولیه ساخت بوده مشخص میشه پس چرا این نسل ساکرپانچ جز عنوان لانچ و GOT چیز دیگه ای نداشته .

به نظرم بهتر که کنسل شد و GOT ساخته شد درسته هنوز GOT بازی نکردم اما به نظرم این خیلی داستان و حالت AC میزد که اصلا دوست ندارم دوتا بازی این احساس بهم بدن هرچقدر هم میخواد خوب باشن .

چه جالب بود...بهش میومد حداقل 2 سالی روش کار کرده باشن!
جالبه اینجا هم مثل اینکه قدرت ماورایی داشت شخصیت اصلی و هنوز کاملا نرفته بودن سراغ واقع‌گرایی...
از نظر حس و حال و محیطش یکمی یاد Greedfall افتادم...کلا بدم نمیومد حالا که تا اینجا پیش رفته بودن تکمیلش میکردن بازیو ولی به هر حال کاملا مشخصه GOT ایده‌ی بهتر و هیجان‌انگیزتری بوده...

این تنها چیزی که بهش نمیخورد اینه که توی early production باشه! حتی خیلی تکمیل تر از 2 سال میخوره بهش!!
و اگر واقعا کار خود SP باشه و توی این 6 سال دوتا ip جدید رو اینجوری جلو بردن، واقعا دمشون گرم!!

خیلی ستینگ جذابی داشت. کاشکی توی نسل بعد اینو ادامه بدن ببینیمش :(

من که به شکل عجیبی باهاش حال کردم لعنتی اونقدر خوبه که دست به دعا شدم اینو برای نسل بعد توسعه بدن!

این تنها چیزی که بهش نمیخورد اینه که توی early production باشه! حتی خیلی تکمیل تر از 2 سال میخوره بهش!!
و اگر واقعا کار خود SP باشه و توی این 6 سال دوتا ip جدید رو اینجوری جلو بردن، واقعا دمشون گرم!!

خیلی ستینگ جذابی داشت. کاشکی توی نسل بعد اینو ادامه بدن ببینیمش :(

این تریلر منو یاد عنوان کنسل شده Prince of Persia انداخت ممکنه فقط یه showcase باشه برای چیزی که قرار بوده بسازن و بنا به هر دلیلی به سرانجام نرسیده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or