تریلر جدید The Last of Us 2

• Thread starter Thread starter Aria_P
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
جدیدا واسه یه تریلر هم تاپیک خبری میزنن؟ :D
همین تریلر در IGN بیش از 1200 تا کامنت خورده که خب نشان دهنده اهمیت آن است، تکلیف و ذات فروم هم که مشخص هست و برای بحث و گفتگو ایجاد شده. آب هم نیست که مصرف بی رویه آن مشکل ساز بشه :)

پ.ن:
پست های صفحه اصلی بلافاصله و به صورت اتوماتیک تبدیل به تاپیک میشن.

همین تریلر در IGN بیش از 1200 تا کامنت خورده که خب نشان دهنده اهمیت آن است، تکلیف و ذات فروم هم که مشخص هست و برای بحث و گفتگو ایجاد شده. آب هم نیست که مصرف بی رویه آن مشکل ساز بشه :)

پ.ن:
پست های صفحه اصلی بلافاصله و به صورت اتوماتیک تبدیل به تاپیک میشن.
اون تریلر تحت وب هستش و روی سایت هست که کامنت میخوره
قانون و ذات فروم هم اینی که شما فرمودین نیست خیر چون که قانون داره تاپیک مخصوص بازی رو داره به اضافه تاپیک مخصوص تریلرهارو داره.
هر بحث و گفتگویی هم بشه در همون تاپیک خودش انجام میشه.
اینو گفتم نه به خاطر این که این تاپیک زدن اشتباه بود نه بلکه گفتم این تعریفی که شما کردی نادرست است.

• Like
Reactions: ADU_Tank and negmis
اون تریلر تحت وب هستش و روی سایت هست که کامنت میخوره
قانون و ذات فروم هم اینی که شما فرمودین نیست خیر چون که قانون داره تاپیک مخصوص بازی رو داره به اضافه تاپیک مخصوص تریلرهارو داره.
هر بحث و گفتگویی هم بشه در همون تاپیک خودش انجام میشه.
اینو گفتم نه به خاطر این که این تاپیک زدن اشتباه بود نه بلکه گفتم این تعریفی که شما کردی نادرست است.

حامد فکر کنم دوستان کنترلی روی این تاپیک ها نداشته باشن. چون میره روی صفحه اصلی به هر صورت اینجا هم میاد. حالا معمولا تریلر رو کسی همینجوری نمیزاره رو صفحه اصلی که اینجا هم تاپیک براش ساخته بشه اما چون این تریلر مهمه و به صورت مستقل رفته رو صفحه اصلی در نتیجه تاپیکش هم زده میشه و اجتناب ناپذیره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or