تریلر جدیدی از بازی Lost Judgment منتشر شد

• Thread starter Thread starter Ludens
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ludens

Fallen Angel of the Night
Loyal Member
استودیوی Ryu Ga Gotoku و سگا در رویداد اخیر پلی استیشن تریلر جدیدی را بازی Lost Judgment منتشر کردند که شامل بخش‌هایی از گیمپلی این اسپین-آف یاکوزا بود. با بازی سنتر و جدیدترین اخبار بازی همراه شوید.
بازی Lost Judgment

تریلری که دیدیم مکانیزم‌های جدیدی مانند بالا رفتن از دیوار و بخش‌های دکمه‌زنی را نشان می‌دهد. در هنگام تحقیق کردن در صحنه جرم، بازیکن این امکان را دارد تا همانند بازی‌های بتمن، از یک حالت کارآگاهی خاص استفاده کند و به اتفاقات رخ داده پی ببرد.

علاوه بر این، به‌نظر می‌رسد جهان Lost Judgment از فعالیت‌های جانبی و مینی‌گیم‌های مفرح و خنده‌دار پر شده است. هر چند تریلر جدید وارد جزئیات دقیق این فعالیت‌ها نشد، اما موفق شدیم بخش‌هایی مانند یک مسابقه بوکس، مسابقه موتورسواری، رقص و موارد دیگر را مشاهده کنیم. همچنین در کنار مبارزات رو در رو و مستقیم، سازندگان سگی که به کمک یاگامی خواهد آمد را نیز نمایش دادند.

بازی Lost Judgment در تاریخ 24 سپتامبر (2 مهر) امسال برای پلتفرم‌های پلی استیشن 4، پلی استیشن 5، ایکس باکس وان و ایکس باکس سری ایکس|اس منتشر خواهد شد. این عنوان بر رو دو کنسول نسل هشتمی، از آپگرید رایگان برای نسل بعد پشتیبانی می‌کند.​

دقیقا...منم فقط تو همین منبع دیدم😁
به گمانم که دیشب یه سری بعد از نمایش بازی همینطوری عجله ای PC رو زدن تنگش... چون من بازم هرجا گشتم سگا و RGG هیچی نگفته در موردش. حالا اگه خبری شد که پست رو حتما آپدیت میکنم.

• Like
Reactions: m.a.t and Adam
از اونجایی که همین چند وقت پیش جاجمنت رو واسه اکس باکس دادن و محل به pc نگذاشتن بعیده این یکی هم واسه pc بیاد احتمالا از فروش یاکوزا رو pc راضی نبودن

به گمانم که دیشب یه سری بعد از نمایش بازی همینطوری عجله ای PC رو زدن تنگش... چون من بازم هرجا گشتم سگا و RGG هیچی نگفته در موردش. حالا اگه خبری شد که پست رو حتما آپدیت میکنم.

بله حق با شما بود...بازی واسهpcنمیاد...و این قسمت احتمالا اخرین قسمت هست....واختلاف بر سر pc هست...چون سگا میخواد بازی رو استیم هم عرضه بشه

بله حق با شما بود...بازی واسهpcنمیاد...و این قسمت احتمالا اخرین قسمت هست....واختلاف بر سر pc هست...چون سگا میخواد بازی رو استیم هم عرضه بشه

بعضی وقتا فکر میکنم ژاپنیا با این ادا اطفارشون 20 سال از بقیه دنیا عقبن :| بازی رو نمیزارن رو PC منتشر بشه که خدایی نکرده ملت Modـش نکنن یـ وقت آبرو و حیثیت بازیگره بره LOL چقدر مصخره :)) باز دم سگا گرم که زیر بار این دلیل مصخرشون نرفته و میخواد باهاشون بهم بزنه

بعضی وقتا فکر میکنم ژاپنیا با این ادا اطفارشون 20 سال از بقیه دنیا عقبن :| بازی رو نمیزارن رو PC منتشر بشه که خدایی نکرده ملت Modـش نکنن یـ وقت آبرو و حیثیت بازیگره بره LOL چقدر مصخره :)) باز دم سگا گرم که زیر بار این دلیل مصخرشون نرفته و میخواد باهاشون بهم بزنه

:)) :)) :)) :))آقای کیمورا به Talent Agency بفهمونید، برادران Modder این حرف ها حالیشون نیست کار خودشون را آخر میکنن

1626090045759.png

خیلی خبر بدی بود، سگا در واقع داره فروش استیم بخاطر یک تصمیم احمقانه از دست میده.
ولی همونطور که گفتی شاید این درسی بشه که دیگه همچین اشتباهی تکرار نکنن.

نتیجه اخلاقی :
جای تنبلی و اوردن بازیگر و مدل برای کاراکترهای بازیتون ، کاراکتر از 0 خلق کنید :p
جدا از اینکه سگا سرش به سنگ خواهد خورد، امیدوارم کوجیما هم بشنوه اینو:))
اینها براشون شخصیت حقیقی و مجازی فرقی نداره.
مگه سر DOA نبود که کارگردان بازی بود یا یکی دیگه که گیر داده بود و تهدید کرده بود اگه برای این نسخه مد بسازین دیگه برای PC بازی نمیدیم.
البته مودسازها هم خیلی ضربتی از خجالتش در اومدن:))

کلا با خودشون درگیرن بابا، استودیوها از خداشون هست که بازیها رو PC مود بشن و پلیرها به لطف مود و... بیشتر بشه و بازی طولانی تر عمر کنه.
با اینکه حتی اگه اون مودها محدود به درجه سنی خاصی باشه!

این نمیدونم چه منطقی هست ولی فقط هم مختص استودیوهای ژاپن نیست، من جاهای دیگه هم دیدم ولی الان حضور ذهن ندارم.
===========
خیلی حیف شد واقعا امیدوارم زیر فشار عمومی موافقت کنن.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: m.a.t and EAST2WEST
بعد من وقتی میگم این ژاپنیا ریتاردن، شما میگین نه (البته نه همشون ولی کم هم نیستن ریتاردها).

کلا این کشور در زیر ظاهر جذاب و فریبنده-ش، از نظر روانی و تفکر به فاجعه میگه روت سیاه.

عجب آبروریزی!

جالبه که سری قبل هم یکی از بازیگرهای یاکوزا (شش فکر کنم) یک برنامه ای درآورده بود نمیدونم قاچاق مواد بود چی بود مجبور شدن کلا برای ریلیز غربی از اول کاراکتر را عوض کنن.

حالا اینا انجین بازیشون خیلی خوبه نمیدونم چرا طراحی نمیکنن کاراکترها را اینقدر هزینه میکنن بازیگر میارن بعد اینجوری میشه. روی چهره اینم رو باکس آرت و تبلیغات خیلی سرمایه گذاری کردن جوری نیست که برا ریلیز PC عوضش کنن.

این کپکام زرنگی کرده بازیگر غربی استفاده میکنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or