تریلری جدید از عنوان Destiny 2 منتشر شد

Jill-Valentine

By hiding you show your true nature coward
Loyal Member
Untitled.png
استودیوی Bungie تیزر تریلری از عنوان Destiny 2 منتشر کرد. این بازی پاییز امسال برای پلتفرم‌های XBOXONE/PS4 و به‌احتمال‌زیاد PC منتشر می‌شود.

لازم به ذکر است که تریلر کامل دو روز دیگر یعنی 30 مارس منتشر می‌شود.

لوکیشنها رو بیشتر کنن لطفا......کم بودن لوکیشنها خیلی برا من خسته کننده میشد بقیه مسایلش خوب بود

برا هر سیاره بیان عوض دو سه تا منطقه ۲۰ تا منطقه بزرگ درست کنن تا چندین بار انواع ماموریتا رو تو یه لوکیشن تکرار نکنیم

.

رباتی که الکل مصرف می کنه.و بار دیگر بازی با گیم پلی خسته کننده و تکراری
کسی که اصلا حتی نمی‌دونه شخصیت Cayde چجوریه از بازی ایراد می‌گیره.حداقل دوتا تریلر از نسخه اول دیده باشین بعد جوک تعریف کنید

• Like
Reactions: Masta_killa
لوکیشنها رو بیشتر کنن لطفا......کم بودن لوکیشنها خیلی برا من خسته کننده میشد بقیه مسایلش خوب بود

برا هر سیاره بیان عوض دو سه تا منطقه ۲۰ تا منطقه بزرگ درست کنن تا چندین بار انواع ماموریتا رو تو یه لوکیشن تکرار نکنیم

.
من مخالف تعداد بیشتر مناطق نیستم و استقبال هم میکنم اما خوب این ماموریت های تکراری و ... رو نمیتونم تماما قبول کنم. :دی تقریبا همه بازی های MMO این حالت رو دارن. یعنی تکرار و مکررات ماموریت هایی که قبلا رفتید. اگه دستنی رو بطور کامل دنبال میکردید هر هفته تغییراتی توی ماموریت های اصلی ایجاد میشد. اصل بازی هم بعد از مدتی حول همین تغییرات میگذشت و به جرئت میتونم بگم تکراری نمیشدن :دی بخش رید بازی هم که اصلی ترین بخش ماجرا بود هر هفته با چلنج های جدیدی از بازیکنان استقبال میکرد که باعث میشد ارمورها و سلاح های جدیدی رو بدست بیارید. واقعا سیستم لوتینگ این بازی یکی از لذت بخش ترین لوتینگ های صنعته :دی

در کل با به توجه به اولین تجربه این شرکت تو سبک بزرگی مثل MMO به نظرم کار خیلی بزرگی رو انجام دادن که این کارشون با بسته های تیکن کینگ و رایز اف ایرون بیشتر نمود پیدا کرد. کافیه یه ذره عقل درست حسابی به خرج بدن تا با یک عنوان شدیدا خفن روبرو باشیم.

من مخالف تعداد بیشتر مناطق نیستم و استقبال هم میکنم اما خوب این ماموریت های تکراری و ... رو نمیتونم تماما قبول کنم. :D تقریبا همه بازی های MMO این حالت رو دارن. یعنی تکرار و مکررات ماموریت هایی که قبلا رفتید. اگه دستنی رو بطور کامل دنبال میکردید هر هفته تغییراتی توی ماموریت های اصلی ایجاد میشد. اصل بازی هم بعد از مدتی حول همین تغییرات میگذشت و به جرئت میتونم بگم تکراری نمیشدن :D بخش رید بازی هم که اصلی ترین بخش ماجرا بود هر هفته با چلنج های جدیدی از بازیکنان استقبال میکرد که باعث میشد ارمورها و سلاح های جدیدی رو بدست بیارید. واقعا سیستم لوتینگ این بازی یکی از لذت بخش ترین لوتینگ های صنعته :D

در کل با به توجه به اولین تجربه این شرکت تو سبک بزرگی مثل MMO به نظرم کار خیلی بزرگی رو انجام دادن که این کارشون با بسته های تیکن کینگ و رایز اف ایرون بیشتر نمود پیدا کرد. کافیه یه ذره عقل درست حسابی به خرج بدن تا با یک عنوان شدیدا خفن روبرو باشیم.
البته فردین خود بانجیم گفت که دستینی MMO نیست و Coop محوره فقط.
برا همین انتظاری که بر فرض از WOW داریم نباید از دستینی با عمر تنها سه سال داشته باشیم.
حرفت درمورد لوتم دقیقا درسته تو این زمینه این بازی نمونه نداره.از عملکرد اسلحه ها و ارمورا بگیر تا جذابیت ظاهری که تو هیچ بازی ندیدم.خداییش طراحیشون حرف نداره:Dبعد اکثر آیتمای لجندری و اگزوتیک تاریخچه دارن که تو سایت بانجی میخونی خودش یه داستانی داره

البته فردین خود بانجیم گفت که دستینی MMO نیست و Coop محوره فقط.
برا همین انتظاری که بر فرض از WOW داریم نباید از دستینی با عمر تنها سه سال داشته باشیم.
حرفت درمورد لوتم دقیقا درسته تو این زمینه این بازی نمونه نداره.از عملکرد اسلحه ها و ارمورا بگیر تا جذابیت ظاهری که تو هیچ بازی ندیدم.خداییش طراحیشون حرف نداره:Dبعد اکثر آیتمای لجندری و اگزوتیک تاریخچه دارن که تو سایت بانجی میخونی خودش یه داستانی داره
حالا خود بانجی بگه یا نه این بازی دارای المان های MMO هستش و نمیتونه منکرش بشه. شاید به عظمت دیگر mmo ها نباشه اما هستش بالاخره :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or