تریلری جدید از عنوان جدید استودیو رمدی در راه است

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Jill-Valentine

By hiding you show your true nature coward
Loyal Member
Remedy-Tease_11-17-16.jpg
خالق عنوان های Quantum Break و Alan Wake خبر از منتشر کردن «بزرگترین تریلر در تمام دوران» را داده است.در ادامه با بازی‌سنتر همراه باشید.

طی اعلام پیج رسمی استودیوی «Remedy Entertainment» و با توجه به ویدئوی کوتاه منتشرشده، جدیدترین اخبار و تریلر بازی جدید این استودیو بزودی منتشر خواهد شد.

در این ویدیو 20 ثانیه ای ما شاهده حضور سم لیک نویسنده و کارگردان این استودیو که بعد از معرفی خود خبر از منتشر کردن تریلری جدید برای عنوان جدید این استودیو را می دهد.

دانلود ویدیو

لینک منبع

بزرگترین تریلر در تمام دوران»
:| واقعن چطور تونست این بگه یعنی در این حد!!! 8-} تریلر قدیمی سن اندریاس برا من با ارزش تر از اخرین بازیه اینا=)) شوخی کردم ولی تریلر داریم تا تریلر که هر کدوم به نوعی خوبه

سم لیک بعد جف توی جوگیر شدن کارش حرف نداره . بنظر میاد منظورش از هایپ AAA ه و احتمال داره AWه و خیلیا منتظر خبری ازشن

من ویدءو رو ندیدم ولی معلومه "بزرگترین تریلر دوران" جدی نبوده و اگه از اونور حساب کنیم بعید نیست ایندی باشه(:| که امیدوارم نباشه!
آلن ویک هم که نیست. اگه بود که مایکروسافت خودش درست و حسابی معرفی می کرد نه اینطوری خود استدیو مظلومانه خبرش رو بده. به رمدی هم نمیخوره به این زودی یه عنوان AAA دیگه حاضر کرده باشه. خلاصه خیلی صابون نزنید:D

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or