تريلر DLC بخش داستاني The Last Of Us پنجشنبه خواهد آمد

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
تريلر DLC بخش داستاني The Last Of Us پنجشنبه پخش خواهد شد

ما ميتوانيم براي اولين بار نگاهي بر DLC مربوط به بخش Single Player بازي The last Of Us در اين هفته داشته باشيم
20131112_the_last_of_us.jpg

Geoff Keighley در توييتر گفت:معرفي DLC بازي به صورت يك تريلر خواهد بود كه در Spike TV پخش خواهد شد
اين طور كه معلوم شده اين تريلر روز پنج شنبه ساعت 11:00PM ET در طول مراسم لانچ PS4 پخش خواهد شد
همچنين گارگردان بازي Neil Druckmann گفته است:ما در طول اين تريلر ميفهميم شخصيت قابل بازي در اين DLC چه كسي خواهد بود
هيچ تاريخ و جزئياتي از DLC مشخص نشده،اما اين DLC مربوط به يكي از 3 DLC Season Pass بازي ميشود و انتظار ميرود در دسامبر يا ژانويه منتشر شود(دو DLC ديگر مربوط به بخش مولتي پلير ميشه)
منبع

آخرین ویرایش:
من به دنبالم دو چیزم در این DLC ;
اولیش که منتظر آپدیت ـش هستم تا به وضعیت آنلاین ـش و باگ ها یک سرُ سامونی بده .
دومیش هم که امیدوارم قیمتش از 10$ بالاتر نره :d:x

توی یک تاپیکی بچه ها نظرات مختلفی میدادن از احتمال معرفی TLoU جدید یا IP جدید از ND، زیاد در جریان نیستم، الان تمامی احتمالات به باد رفت؟ اینکه گفته بودن یه چیزی واسه نمایش دارن همین DLC ؟
آخه DLC واسه PS3 چه ارتباطی به مراسم لانچ PS4 داره :(

توی یک تاپیکی بچه ها نظرات مختلفی میدادن از احتمال معرفی TLoU جدید یا IP جدید از ND، زیاد در جریان نیستم، الان تمامی احتمالات به باد رفت؟ اینکه گفته بودن یه چیزی واسه نمایش دارن همین DLC ؟
آخه DLC واسه PS3 چه ارتباطی به مراسم لانچ PS4 داره :(

این ها مهم نیست علی جان !‌

بیا پاشیم بریم همه برای خودمون یک کارت 50 دلاری بگیریم ! آماده بشیم برای دی ال سی !

خدا کنه این DLC داستانی حداقل 10 ساعت گیم پلی داشته باشه یعنی یه ذره کمتر از خود بازی:d
یه سوالی داشتم.این DLC رو نمیشه دانلود کنیم و بعد از نصب بازیش کنیم یا از جایی بخریمش؟.یا فقط میشه از طریق کارت و شبکه PS بهش دسترسی پیدا کرد؟!یکی مارو کامل در جریان نحوه استفاده DLCها قرار بده.چون من کلا تا الان توی کار DLC نبودم ولی این یکی دیگه فرق میکنه:bighug:

این ها مهم نیست علی جان !‌

بیا پاشیم بریم همه برای خودمون یک کارت 50 دلاری بگیریم ! آماده بشیم برای دی ال سی !
پیشنهاد من یه کارت 20 دلاری و خرید Season Pass بازی هست! :دی
واقعا ارزشش رو داره! :دی مولتی بازی هم که بسی جذابه:x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or