ترفندی ساده در دانلود از اپ ستور!

Persian-Masoud

Intelligent Innovation
کاربر سایت
درود.
به طور کاملا اتفاقی متوجه شدم و کمی روش کار کردم و به نتیجه جالبی رسیدم.
خوشبختانه اپ ستور اپل هم ملت بدبخت مارو مورد مرحمت تحریم قرار داده و بدون چیز پی ان امکان دانلود رو نداریم!
سرعت چیز پی ان هم غالبا بسیار کند هست و برای دانلود اپ های سنگین آدم رو دچار مشکل میکنه.
اگر دوست دارید مثل من از طریق خود آیفونتون برید به اپ ستور و با سرعت بالا دانلود کنید اینکارو انجام بدین.
(عکس ها از گوشی خودم)
...
1. برید به اپ ستور و برنامه دلخواه رو انتخواب کنید و آماده دانلود و نصبش بشید.

2. قبل از نصب برنامه وی پی ان که سرعتش کمه رو روشن کنید! (فقط چند لحظه باهاش کار دارید)

3. بذارید برنامه مورد نظر وارد مرحله waiting ّشه.

attachment.php

4. و سپس مرحله loading آغاز میشه.

attachment.php

5. و صبر کنید تا مقدار بسیار کمی از اون خط دانلود پُر بشه!

attachment.php

6. بسه! دانلود رو پاوس کنید و وی پی ان که سرعتش کمه رو خاموش کنید و دوباره بدون وی پی ان دانلود رو آغاز کنید و با نهایت سرعت دانلود کنید! :دی

attachment.php

..........

ترفندی ساده بود که شاید همتون میدونستید و شاید تعدادی نه! به هر حال قصد اطلاع رسانی به همه بود.

Attachments

• 3.jpg
    3.jpg
    59.3 KB · مشاهده: 195
  • 2.jpg
    2.jpg
    59.2 KB · مشاهده: 195
  • 1.jpg
    1.jpg
    59.2 KB · مشاهده: 196
  • 4.jpg
    4.jpg
    58.9 KB · مشاهده: 196
آخرین ویرایش:
قبلا که فی لتر نبود میشد بعد فی لتر کردن دیگه این قابلیتو نداشتیم این چند ماهه که از فی لتر باز در اومده هم اینجوری میشه !

ممنون مسعود ، ولی خیلی وقته ملت از این روش واسه دانلود از طریق گوشی استفاده میکنن ، حتی تو خود iTunes رو PC هم میشه این کار رو کرد با چیز پی ان فایل رو بخری بهپعد که شروع به دانلود کرد ، pause بزنی چیز پی ان رو ببندی بعد ادامه دانلود رو بزنی.

منم این کارو همیشه میکردم ولی فک نمیکردم که نیاز باشه به بقیه بگمش ! :دی

درضمن تو PC متن هیچ وقت با چیز ... آپدیت نمیکنم بدون چیز هم میشه ...

اگه میخواید به losding هم نرسه شما اول برو روی اون برنامه ه و دستت رو نگر دار اگه اون گوشه یه برنامه عکس X اومد برو توی setting چیز پی ان رو قط کن و سریع بلا فاصله که اون رو قط کردی برو تن تن بزن رو برنامه (تقریبا 5 ثانیه باید بزنی )و بعد رو پاز نگر دار و بزن روش سریع دان میشه

دوستان یک خبر شرکت اپل تحریم رو از ایران برداشته مثل اینکه به خاطر رساندن تعداد دانلود به 25 بیلیون میخواد این کار رو بکنه خیلی از دوستان هم تست کردند فقط یک تعداد از برنامه ها همچنان 1009 میده

دوستان یک خبر شرکت اپل تحریم رو از ایران برداشته مثل اینکه به خاطر رساندن تعداد دانلود به 25 بیلیون میخواد این کار رو بکنه خیلی از دوستان هم تست کردند فقط یک تعداد از برنامه ها همچنان 1009 میده
دوباره ترکيد(شیلتر)شده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or