M M1 کاربر سایت Aug 13, 2007 #1 سلام این تاپیک برای اینکه که هرکس ترسناکترین بازی تاحالا انجام داده رو بگه.
Mojtaba کاربر سایت Aug 13, 2007 #2 DOOM :twisted::twisted::twisted: :crying1::crying1::crying1: شما بشینین ساعت 2 با صدای بلند بزای کنین تا بفهمین
DOOM :twisted::twisted::twisted: :crying1::crying1::crying1: شما بشینین ساعت 2 با صدای بلند بزای کنین تا بفهمین
Genius71 کاربر سایت Aug 13, 2007 #4 بجه که بودم از RESIDENT EVIL خیلی می ترسیدم. ولی اخرین بازی ترسناکی که بازی کردم F.A.E.R بود.ولی DOOM هم ترسناک بود:biggrin1:
بجه که بودم از RESIDENT EVIL خیلی می ترسیدم. ولی اخرین بازی ترسناکی که بازی کردم F.A.E.R بود.ولی DOOM هم ترسناک بود:biggrin1:
L lave_101 کاربر سایت Aug 13, 2007 #10 fatal frame واقا روز به سختی میشد بازی کرد چه برسه به شب که دیگه....
L Lord Hell کاربر سایت Aug 13, 2007 #11 شما بشینید F.e.a.r رو مثل من ساعت ۱۲ به بعد شب با صدای بلند بازی کنید اونوقت میفهمین کدوم ترسناکتر
Wroth Master کاربر سایت Aug 13, 2007 #13 fatal frame بیشتر... فکرنکنم زیاد ترسناک باشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Silent Hill 4 بیشتر... هم همینطور کلا من زیاد با بازی ترسناک حال نمی کنم به همین خاطر تا حالا بازی ای برام زیاد ترسناک نبوده
fatal frame بیشتر... فکرنکنم زیاد ترسناک باشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Silent Hill 4 بیشتر... هم همینطور کلا من زیاد با بازی ترسناک حال نمی کنم به همین خاطر تا حالا بازی ای برام زیاد ترسناک نبوده
old_snake کاربر سایت Aug 13, 2007 #14 فکرنکنم زیاد ترسناک باشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! بیشتر... بابا silent hill خیلی ترسناکه . همش تو تاریکی ها راه میری . کلا من زیاد با بازی ترسناک حال نمی کنم به همین خاطر تا حالا بازی ای برام زیاد ترسناک نبوده بیشتر... من هم همینطور . من از فیلم ترسناک هم خوشم نمیاد ( نه این که بترسم ها ) :biggrin1:
فکرنکنم زیاد ترسناک باشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! بیشتر... بابا silent hill خیلی ترسناکه . همش تو تاریکی ها راه میری . کلا من زیاد با بازی ترسناک حال نمی کنم به همین خاطر تا حالا بازی ای برام زیاد ترسناک نبوده بیشتر... من هم همینطور . من از فیلم ترسناک هم خوشم نمیاد ( نه این که بترسم ها ) :biggrin1:
Wroth Master کاربر سایت Aug 13, 2007 #15 بابا silent hill خیلی ترسناکه . همش تو تاریکی ها راه میری . بیشتر... به هر حال وقتی بازی میکردم اصلا نترسیدم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! من از فیلم ترسناک هم خوشم نمیاد ( نه این که بترسم ها ) بیشتر... به نظر من فیلم های ژانر ترسناک یکی از مزخرف ترین ژانرهای سینما هستند چون همشون چندش آور است به غیر از چند عنوان تاپ و کلاسیک
بابا silent hill خیلی ترسناکه . همش تو تاریکی ها راه میری . بیشتر... به هر حال وقتی بازی میکردم اصلا نترسیدم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! من از فیلم ترسناک هم خوشم نمیاد ( نه این که بترسم ها ) بیشتر... به نظر من فیلم های ژانر ترسناک یکی از مزخرف ترین ژانرهای سینما هستند چون همشون چندش آور است به غیر از چند عنوان تاپ و کلاسیک