ترایلر E3 2013 بازی Watch Dogs فاش شد

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Javid Wolf

کاربر سایت
Watch-Dogs.jpg

طرفداران بازی Watch Dogs، امروز با خبر خاصی در خدمت شماییم. ویدیو E3 این بازی فاش شده و شما میتوانید در زیر ویدیو را مشاهده
کنید. شاید Ubisoft این خبر را زود بردارد پس هرچه سریعتر یک نگاهی به ویدیو بیاندازید. Watch Dogs یکی از بهترین بازیهای
سال 2013 است، و من نمیتونیم دیگه صبر کنیم تا دستم بهش برسه. از ویدیو لذت ببرید و عجله کنید.

<span style="color: rgb(51, 51, 51); font-family: Tahoma, Calibri, Geneva, sans-serif; text-align: right; background-color: rgb(250, 250, 250);">[video=vimeo;67988814]http://vimeo.com/67988814[/video]

منبع

Watch-Dogs.jpg

طرفداران بازی Watch Dogs، امروز با خبر خاصی در خدمت شماییم. ویدیو E3 این بازی فاش شده و شما میتوانید در زیر ویدیو را مشاهده
کنید. شاید Ubisoft این خبر را زود بردارد پس هرچه سریعتر یک نگاهی به ویدیو بیاندازید. Watch Dogs یکی از بهترین بازیهای
سال 2013 است، و من نمیتونیم دیگه صبر کنیم تا دستم بهش برسه. از ویدیو لذت ببرید و عجله کنید.

<span style="color: rgb(51, 51, 51); font-family: Tahoma, Calibri, Geneva, sans-serif; text-align: right; background-color: rgb(250, 250, 250);">[video=vimeo;67988814]http://vimeo.com/67988814[/video]

منبع

مگه اسناد محرمانه ست،بهتر بود توی بخش مربوط میذاشتید!

داداش این خبره فقط یه ویدیو اضافه شده:|

حتما ببینید از دست ندین من دیدم عالبییییییییبود:x

فک کنم فیک باشه!
تا یک جاهاییش دیدم! طبق تجربه از این جور چیزا خیلی درست میکنن ملت!
تا اونجایی که من دیدم همش واقعی بود چیزی از گیم پلی بازی نداشت

فک کنم فیک باشه!
تا یک جاهاییش دیدم! طبق تجربه از این جور چیزا خیلی درست میکنن ملت!
تا اونجایی که من دیدم همش واقعی بود چیزی از گیم پلی بازی نداشت
CG بود!
با توجه به کیفیت CG به نظرم تقریبا امکان اینکه فیک باشه 1%:d

CG بود!
با توجه به کیفیت CG به نظرم تقریبا امکان اینکه فیک باشه 1%:d
اوه ویدئو از این تمیز ترم دیدم:دی فیک:دی
اگه اینطوریه میخواستن اینو توی E3 نمایش بدن؟؟؟

هر جور فکر میکنم بازی که تا حالا دو تا تریلر گیم پلی ازش دادن بیرون باز بیان یک تریلر اینطوری ازش بدن بیرون؟؟ من که فکر میکنم فیک باشه:دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or