تحسین بازی Death Stranding و کوجیما توسط کارگردان فیلم Mad Max

Fardad Maboudi

کاربر سایت
Death-Stranding-2.jpg

در حالی که تاکنون شاهد تحسین بازی Death Stranding و کارگردان آن یعنی شخص هیدئو کوجیما توسط افرادی بسیاری در صنعت بازی بوده‌ایم به تازگی خالق اثر مذکور تحسین و تمجید یکی از کارگردان‌های شناخته شده دنیای سینما یعنی جرج میلر را هم برانگیخته است. کسی که در کارنامه کاری خود ساخت فیلم‌های Mad Max: Fury Road و Happy Feet را دارد.
هیدئو کوجیما ویدئویی در توییتر خود به اشتراک گذاشت که نشان می‌دهد ایشان در حال نمایش بازی Death Stranding به جرج میلر است. در این ویدئو میلر افکارش را در رابطه با بازی به اشتراک می‌گذارد و آن را “خیره‌کننده” خطاب می‌کند.

مهارتی که من در فیلمسازهای بزرگ مشاهده می‌کنم اکنون در کار شخص کوجیما هم مشاهده می‌کنم. تمامی زبان‌های بصری، ترکیب و تصاویر گیرا، همگی در این اثر وجود دارند.

علاقه فراوان هیدئو کوجیما به سینما و فیلم بر هیچکس پوشیده نیست بنابراین این موضوع که ایشان ساخته خود را برای یکی از کارگردان‌هایی که همواره...

Continue reading...

نشستم بالاخره این گیم پلی 48 دقیقه ای رو دیدم، البته کلا 8 دقیقه هم نشد همه شو زدم جلو :|

یک کلام بخوام بگم خیلی باهاش مشکل دارم! گیم پلی بازی رسما کلافه کننده بود، نچسب و غیر قابل تحمل!

نمیشه کوجیما رو پیشبینی کرد، شاید چیزی که عرضه میشه زمین تا آسمون با چیزایی که نشون دادن فرق کنه، اما گیم پلی ای که تا حالا نشون دادن یک کلام افتضاح بوده، حداقل برای من هیچ جذابیتی نداشته البته بجز گرافیکش که نقص نداره!
از اون طرف جویما بلده چطور دل منتقدا رو بدست بیاره، ولی به نظرم بازی کلا خاصه و طرفدارای خاص خودشو پیدا میکنه!

• Like
Reactions: uriel

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or