تحریم نو بدبختی نو

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

koroshkabiir

کاربر سایت
مجبورن که ....امریکا کنند که ما تحریم شیم .yahoo که ایران دیگه کلا ادم حساب نمیکنه !!
از دوستان وارد می خواستم خواهش کنم امار gametrailers در بیارند ببیند که قابلیت resum برداشته تحریممون کرده ؟

مجبورن که ....امریکا کنند که ما تحریم شیم

به شدت با این حرفت موافقم!

آخه یکی نیست بگه بازی بازی با دم شیر هم بازی.......................

آخه *%$# ها عصر ارتباطاته ، دیگه اون وقت گذشت که همه سرشون تو کار خودشون بود!

بگذریم....

تا حالا جایی یه طومار اعتراض درست نکردن بریم یه امضا کنیم حداقل ؟! :(

جدا ازین بازی بازیها من که الان دارم تریلر Ac جدید رو با سرعت 60 میگیرم رزیوم هم داره.
چطور؟

تا جایی که میدونم gametrailers هیچ وقت لینکهاش resum ساپورت نبوده اگه اشتباه میکنم بگین!

تا جایی که میدونم gametrailers هیچ وقت لینکهاش resum ساپورت نبوده اگه اشتباه میکنم بگین!
جل الخالق منکه همیشه با رزیو دانلود کردم:confused:
(خداییش عجب حماقتی کردم اینیک تریلر رو ندیدم چه باحالن این گروههای مخالف)

اشتباه میکنی :دی

امین اصولا تریلر دانلود میکنی؟؟!! :biggrin1:
اگه GT این قابلیت resume Support رو نداشت من یکی دیوانه میشدم با این سرعت نت!

من از اون موقع که اون تریلر Halo 3 اومد که دختر پسر کوچیکه تو چمن خوابیده بودن ، یادمه این قابلیت رو نداشت !

اشتباه میکنی داره یعنی تا 1 ماه پیش که داشت

من یه tariler داشتم دانلود میکرد تا 2 روز پیش همه چیز درست بود اما حالا 97%میگه قابیلت resum نداره از اول دانلود کنم.

تاپیک بی محتوا بی هدف... اصلاً معلوم نیست که اینجا راجع به چی دارید صحبت میکنید.

LOCKED!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or