تجربه Aaryn Flynn از Mass Effect بعدی: جاه طلبانه، زیبا و سرگرم کننده

A.R.A.$.H

کاربر سایت
mass-effect-4-logo.jpg

سری جدید Mass Effect را که اکثر ما با نام Mass Effect 4 می شناسیم، یکی از بهترین عناوینی خواهد بود که می تواند برای PlayStation 4 و Xbox One معرفی شود (بایستی منتظر معرفی رسمی بود).
مدیر روابط عمومی استدیو BioWare آقای Aaryn Flynn اخیرا توانسته اند این بازی را تجربه کنند. ایشان در توئیتر گفته اند:

12684921478899301220.jpg

با Mass Effect بعدی در شهر مونترال بسیار خوش گذشت. جاه طلبانه، زیبا، تازه اما آشنا. همچنین سرگرم کننده!
Mass Effect جدید توسط استدیو BioWare Montreal با موتور Frostbite 3 در دست ساخت است و توسط Electronic Arts منتشر خواهد شد. به نظر شما این بازی چه خواهد بود؟ پیش در آمد یا موضوعی دیگر؟
DS

most ambitious game برا من نه Titanfall ونه Destiny,watchdogs و...
فقط منتظر Mass effect و Dragon age هستم.از DA که گیم پلی دیدیم،یه تریلر گیم پلی از ME 4 بدن،نت میترکه.
========
واقعا این کانادا ترکونده تو صنعت گیم.الان تمام ناشرها،استودیوهای کاناداشون اگه نگیم بهترین اما جزو بهتریناشون هستن.
Visceral ,EA canada.
UB که کلا باید بگن UB canada.هرچی داره ازاین Montral داره.
حتی WB montral که با اون فرصت کم تونستن Batman A.M origins بسازن.
واقعا کانادا الان شده بهشت گیم دولوپرها.

چند روز پیش داشتم Citadel DLC رو بازی میکردم یه لحظه کلا یاد تمام خاطرات با این سری افتادم :(( واقعا یکی از چند فرانچایز خاطره انگیز این نسل بود . امیدوارم به قدرت تو نسل بعد هم ادامه داشته باشه . از معدود بازیایی که باعث میشه به خودم اجازه ندم به EA فحش بدم :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or