تجربه کار با گوشی سونی اریکسون P990i !

• Thread starter Thread starter bijbij
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

bijbij

کاربر سایت
دوستان
در این تاپیک هم میتوانیم به توضیح و تشریح تجربیات خود در باره گوشیمان ( سونی اریکسون P990i ) بپردازیم و موارد و مشکلاتی را که قبلا" درگیر آن بودیم و به طریقی حل شده با دوستان دیگر در میان بگذاریم .
در ضمن بابی باشد برای دوستان دیگر که نظیر همین تاپیک را مخصوص گوشی خودشان چه در بخس سونی اریکسون و چه نوکیا و ... بخشهای دیگر ایجاد کنند .

در مورد مشکل با برنامه Crystal Arabic !

دوستان درود
اولین تجربه من که تجربه خوبی هم نبود ریختن برنامه Crystal Arabic برای نوشتن و دریافت SMS وغیره بزبان فارسی بود .
با ریختن این برنامه روی گوشیم دردسر شروع شد .
گوشی بعد از روشن کردنش بین بالا امدن ری استارت میشد و این دوره همینجور ادامه داشت .
نه میتوانستم ریست کارخانه کنم و نه کد مخفی فرمت بزنم .
اصلاگ گوشی بالا نمیامد تا بتوانم اینکار را انجام بدهم .
ناگزیر گوشی را بردم برای فلش
icon_redface.gif
و کلی هزینه دادم تا درست شد .
حالا شما هم در این باره دقت کنید تا دچار مصیبت وارده نشوید
thumbsdownsmileyanim.gif

در مورد شارژ P990i !

مدتی بود که وقتی گوشیم را میزدم برای شارژ LCD آن تا آخر اینکه گوشی را از شارژ بکشم روشن میماند که این امر باعث نگرانی از صدمه دیدن LCD گوشیم شده بود .
بعد از مدتی کندو کاو راه حل را پیدا کردم که بشما هم میگویم تا اگر مشکلی مثل من داشتید آنرا بدین ترتیب حل کنید
icon_cool.gif

این مربوط به تنظیمات Backlight گوشیه ...
روش کار هم به این طریق است :
Tools > Control Panel > Device > Backlight
این تا اینجا و بعد در قسمت Backlight باید بروید به قسمت :
Setting و گزینه Handheld را از حالت On به حالت Auto در آورید و در مورد Carholder هم همین کار را نجام دهید .
Power Save Enabled را تیک بزنید و Active After را روی یک و یا دو قرار دهید .
در قسمت Brightness هم نور صفحه را هر مقدار که دوست دارید تعیین کنید .
همین

در مورد اتصال Hands Free بلوتوث و نحوه کار آن در تماسها !

دوستان گرامی
درود
مدتی بود داشتم روی گوشی تحقیق میکردم و نگران بود
sadsmiley.gif

برای اینکه وقتی که بلوتوث به گوشی تلفنم وصل بود و شماره میگرفتم یکبار توی هندز فری زنگ میخورد و یکبار نه ...
البته ممکنه برخی دوستان علتش را بدانند اما این تاپیک تاپیک تجربه است و هر مورد کوچکی ممکن است برای حتی یکی از دوستان مضوع مهمی باشد .
قضیه به این سادگی حل شد :
وقتی هندزفری بلوتوث شما به گوشی مرتب باشد و شماره ای را میگیرید گوشی از شما میپرسد که :
Retrive Call In Phone
No / Yes
به این معنی که مایلید تماس را با گوشی انجام بدهید ؟
با انتخاب Yes شما صدا را از خود گوشی و با انتخاب No صدا را از هندز فری بلوتوث خواهید شنید .
همچنین بدون زدن هیچکدام نیز میتوانید از توی هندزفری بلوتوث صحبت کنید
17.gif

بنده این مورد را تجربه کردم و البته ممکن است اشتباه باشد ... پس بد نیست دوستان هم یک امتحانی بکنند و خبرش را اینجا بدهند
winksmiley02.gif

در مورد صدای گوشی P990i !

دوستان گررامی
درود
wubsmiley.gif

خیلی از دوستان از بابت صدای کم گوشی خود به هنگام مکالمه نگران و ناراحتند .
شما برای غلبه بر این مشکل به این آدرس :
http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=286175&postcount=2
بروید و پس از مطالعه دومین گزینه و بند شماره 8 , هم پست را بخوانید و هم صدای گوشی خود را براحتی تنظیم کنید
icon_cool.gif

سلام
گوشی من یک مشکل داره، آیا کسی می تونه به من کمک کنه، بعد از چند ساعت روشن بودن از دسترس بودن خارج می شود و اگر خودم هم شماره بگیرم هنگ می کند، اگر کسی بتواند کمکم کند ممنون می شوم

دوست عزیز.این مشکل تو احتمالا یه مشکل سخت افزاریه.برو به سایتgsmaria.com.اونجا نوع گوشیت رو انتخاب کن و مشکلات معمول و راه حلهاشون رو بخون.اگه مشکلت حل نشد بهشون یه میل بزن تا راهنمائیت کنن.

سلام
گوشی من یک مشکل داره، آیا کسی می تونه به من کمک کنه، بعد از چند ساعت روشن بودن از دسترس بودن خارج می شود و اگر خودم هم شماره بگیرم هنگ می کند، اگر کسی بتواند کمکم کند ممنون می شوم

این مشکل به خاطر اینه که او 6 پایه که به سیم کارت وصل میشه یا مشکل داره یا اتصال خوب

انجام نشده سعی کن سیم کارت خودتو در بیاری و تمیزش کنی 2باره بزاری تو

اگه باز مشکل هل نشد یه Master Reset به گوشیت بده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or