تجربه ي دوستان براي تاسيس گيم نت

Aʍir Rәzʌ

کاربر سایت
درود دوستان؛ اول از همه بگم که این تاپیک رو به درخواست دوست عزیز unR3aL زدم؛ پس به من چیزی نگین! :d

سلام خدمت تمامي عزيزان.
خسته نباشيد.

مي خواستم از تجربه ي دوستان استفاده کنم و براي تاسيس گيم نت سرمايه گذاري!
سوالاتي که به ذهن من ميرسه :
1 - تعداد 30 سيستم براي گيم نت کافيه؟
2 - براي سرور اصلي چقدر هزينه لازمه؟
3 - چه بازي هايي براي شبکه پيشنهاد مي کنيد؟
و . . . موارد مورد نياز رو بگيد.

از دوستان خواهش مي کنم از صحبت هاي بي مورد در تاپيک شديداً پرهيز کنيد!

1 - تعداد 30 سيستم براي گيم نت کافيه؟
اره امیرجان برای tournament های کشوری کافیه ، بابا عزیز من مگه می خواد چی راه بنداره؟!؟:دی
اره 30 تا کافیه !!!‌:دی
3 - چه بازي هايي براي شبکه پيشنهاد مي کنيد؟
کانتر و وارکرفت پرطرفدار ترین هستن!!!!
و . . . موارد مورد نياز رو بگيد
یه محیط جذاب داشته باشه که از بیرونم به چشم بیاد و یک اسم لایق به یه محیط جذاب !!!

دوست عزیز من تجربه گیم نت pc رو داشتم که اصلا جالب نبود.....
من پیشنهاد گیم نت xbox رو میدم که هم هزینه کمتری داره و هم شرایط آروم تر و بهتری داره....
ولی در مورد سوالات...
1.بستگی به خود شما داره ولی به نظر من زیاد هم هست.....

2.اگه قراره فقط سرور باشه و برای شبکه کردن و شیرینگ اینترنت و مدیریت یوزر ها باشه که با یه سیستم خیلی معمولی هم میشه این کار رو کرد و احتیاجی به هزینه بالا نیست....

3.کال آف دیوتی و کانتر و وارکرافت

خیلی از بازیهای جدید رو نمیشه لن بازی کرد و تنها راهش اینه که آنلاین بازی کنی و یا اینکه به صورت Single Pleyer بازی رو انجام بدی....پس اگه فقط دنبال بازیهای شبکه هستی از خرید سیستم های قوی خودداری کن چون برای اجرای وارکرافت و کانتر و کال4 احتیاجی به سیستم قوی نیست....

دوست منم گیم نت دره و به نظر من 30 تا دستگاه زیادم هست و سرورش هم زیاد مال نبود.

چند تا از دستگاه هم به نت وصل کرده بود 8 تا که مثلا یه کلن war بتونه تو garena بازی کنه
یا هر کس خواست بره word
که رو اونا بود

2 تا ps3هم گذاشته بود فقط برای pes و مسابقات pes
که به نظر من 2 تا کمه ولی خب جاش کم بود.

البته فضای گیم نت رو خیلی خوب و قشنگ در اورده که به نظر منم مهمه

دوستان عزیز یه راهنمایی هم منو بکنید !
من چند تا ایکس باکس هم می خوام برای گیم نت بگیرم فقط چون هیچ تجربه ای از ایکس باکس ندارم خواهاشاً کامل و با جزئیات راهنماییم کنید :
1- بهترین مدل برای چنین کاری رو چی پیشنهاد می کنید و چه وسائل جانبی ای هم در کنارش بگیرم !؟ و این مدل چند ساعت به طور مداوم می تونه در گیم نت کار کنه !؟
2- با مشکل داغ کردن و 3 چراغه شدن چیکار کنم که کاسبیم رو نخوابونه !؟
3- با توجه به اینکه اکثر بازیهای 360 مرحله ای هستند با مشکل سیو مشتری هام چیکار کنم مثلا ً هر مشتری که میاد دلخواهش اینه که سیو قبلیش پاک نشه !!!
4- چه بازیهایی رو برای این کار پیشنهاد می کنید و همین طور در ایکس باکس چه بازیهایی در حالت شبکه ای محبوبترن !؟
ممنون از لطفتون .

دوستان عزیز یه راهنمایی هم منو بکنید !
من چند تا ایکس باکس هم می خوام برای گیم نت بگیرم فقط چون هیچ تجربه ای از ایکس باکس ندارم خواهاشاً کامل و با جزئیات راهنماییم کنید :
1- بهترین مدل برای چنین کاری رو چی پیشنهاد می کنید و چه وسائل جانبی ای هم در کنارش بگیرم !؟ و این مدل چند ساعت به طور مداوم می تونه در گیم نت کار کنه !؟
2- با مشکل داغ کردن و 3 چراغه شدن چیکار کنم که کاسبیم رو نخوابونه !؟
3- با توجه به اینکه اکثر بازیهای 360 مرحله ای هستند با مشکل سیو مشتری هام چیکار کنم مثلا ً هر مشتری که میاد دلخواهش اینه که سیو قبلیش پاک نشه !!!
4- چه بازیهایی رو برای این کار پیشنهاد می کنید و همین طور در ایکس باکس چه بازیهایی در حالت شبکه ای محبوبترن !؟
ممنون از لطفتون .

1.دوست عزیز الان تقریبا همه ی مدل های دارای مادربورد جاسبر هستند و تقریبا مشکل 3چراغ رو ندارند....من الایت رو پیشنهاد میکنم چون داخلش هارد داره و میتونی بازی ها رو نصب کنی و از خراب شدن لنز دستگاه جلوگیری کنی....
در مورد وسایل جانبی که حتما دسته اضافه-کابل HDMI(یا کابل مانیتور) - کابل شبکه - هاب برای شبکه کردن-هدست

2.چند تا راه وجود داره که مهمترین آنها اینه که دستگاه رو جایی بزاری که هوا خوب جریان داشته باشه و برای کمتر داغ شدن میتونی برق فن دستگاه رو دستکاری کنی و یا اینکه از فن های مخصوص ایکس باکس استفاده کنی...

3.میتونی براشون پروفایل درست کنی و هر کس سیو خودش رو داشته باشه....

4.باید بروز باشی و اکثر بازیها رو داشته باشی ولی خوب بازیهایی مثل فوتبال و تیکن و بازیهای انحصاری بیشتر طرفدار داره...البته به سن گیمر مربوط میشه مثلا بچه ها زیاد دنبال Gears Of War - Evil - .... نیستند....

در مورد بازیهای شبکه بستگی داره خودت چه جوری جا بندازی ولی بازی های Race و اول شخص مثل کال آف دیوتی بیشتر طرفدار داره....

• Like
Reactions: Molana
اگه می خوای پول در یاری 10 پلی 2 بگیر 1 دونه هم پلی 1 خواستی 2 تا ایکس باکس هم بگیر
اگه هم میخوای همشو ایکس باکس بزاری باید ارزون بگیری
اگرم خواستی pc بزاری اصلا تو کار کلن و اینجور حرفا نرو که خیلی اذیتت میکنن

Salam man Bazi haye mesle

Heroes Of Newerth
Word Of Warcraft Lich King All patch 1
COD5 WAW
COD6 MW2
L4d2
NFS Undercover
BFBC2
.......

Ro Vase Game Net ke Beshe Be Sorate offline Bazi kard Bedone internet Ro Bara Forosh Ba Gheymate ar zontar Az Orjinalesh daram
Age kasi mikhad Bein Shomare Pm ya Zang Bede [ID Yahoo : mostafa_hashemy_2008] 09379054132
Mostafa hashemi

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or