تبریک ماکروسافت به سونی به خاطر نقدها و امتیازات خوب بازی The Last of Us

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
xl_The-Last-of-Us-lead-624.jpg

درود.

همانطور که مطلع هستید بازی زیبای The Last of Us از سوی منتقدین دنیای گیم بسیار مورد توجه قرار گرفت و نظرات و امتیازات بسیار عالی را دریافت نمود. این عنوان که توسط استودیو Naughty Dog ساخته و از سوی شرکت سونی نشر پیدا کرده است یکی از بازی‌هایی‌ست که بیشتر صاحب نظران روی آن امید و یکی از بهترین بازی‌ها می‌خوانند.

در همین راستا نیز از شرکت بزرگ ماکروسافت آقای Larry Hryb یا همان Major Nelson در صفحه Twitter خود بازی The Last of Us را مورد لطف قرار داد و از این بازی به خاطر دریافت کردن نمرات بسیار عالی به سونی و Naughty Dog تبریک گفت. متن سخنان وی به شرح زیر است:

"به تیم سازنده بازی #TheLastofUs به خاطر ساخت این عنوان تبریک می‌گویم. از قرار معلوم TLOS عنوانی‌ـست بسیار قوی و زیبا؛ دیدن اینکه بازی دارای امتیارات و نقدها مثبتی است بسیار خوشحال کننده و خوب است."

بعد از سخنان ایشان نیز از سونی کانادا، آقای Scott Rohde نیز به خاطر تبریک گفتن ماکرو تشکر کرد و اذعان کرد به خاطر ساخت همچین بازی به شرکت ND افتخار می‌کنیم.

GameSpot

آخرین ویرایش:
بعد از سخنان ایشان نیز از سونی کانادا، آقای Scott Rohde نیز به خاطر تبریک گفتن ماکرو تشکر کرد و اذعان کرد به خاطر ساخت همچین بازی به شرکت NG افتخار می‌کنیم.
البته فک کنم مخفف اسم شرکت سازنده ND باشه نه NG:d

این حرکات ماکروسافت خیلی جالب است و به این شکل تبریک گفتن به رقبای خودشون .حالا این کار را بر اساس چه هدفی انجام می ده جای بحث خودش را دارد.

این حرکات ماکروسافت خیلی جالب است و به این شکل تبریک گفتن به رقبای خودشون .حالا این کار را بر اساس چه هدفی انجام می ده جای بحث خودش را دارد.

نشون دهنده اینه که شرکت هایی که ماها فنش هستیم , برعکس خیلی از فن ها از شعور و ادب برخوردارن و در چنین مواقعی از اینجور صحبت ها رو خواهیم دید. حالا چه از طرف سونی چه از طرف مایکروسافت:x

عجب دنیاییه ماها همدیگه رو به نفهمی و بیـــب و بـیـب متهّم می کنیم اینا با هم مهربونند و به هم بابت بازی هاشون تبریک میگن
بعدشم این تبریک ها یه طرفه نیست قبلاً هم ND ( یا NG چه فرقی می کنه همون ND بهتره) بخاطر گیرز 3 به اینا تبریک گفته!!!!

خیلی دوست دارم حتی برایه بارم شده این بازی تجربه کنم:dLarry Hryb":به تیم سازنده بازی #TheLastofUs به خاطر ساخت این عنوان تبریک می‌گویم. از قرار معلوم TLOS عنوانی‌ـست بسیار قوی و زیبا؛ دیدن اینکه بازی دارای امتیارات و نقدها مثبتی است بسیار خوشحال کننده و خوب است." بالاخره این هاهم توصنعت گیم هستن خوشحال می شن یه بازی این قدرسرصداکنه واقعاحرکت قشنگ وپسندیده ای بودامید وارم ازاین کارا زیاداتفاق بیفته واقعاکارماکروسافت جای تحسین داره:d

آخرین ویرایش:
عالیه..سونی داره ماکرو رو تو تویتر مسخره میکنه اینا ازشون تعریف میکنن. فن های سونی هم همینجورین تا حالا ندیم به یه عنوان انحصاری اکس باکس بگن خوب..البته منظورم همشون نیست ولی اکثرشون
من که از خدامه همچین عنوان های شاهکار ساخته بشه چون عاشق گیمم و میخوام ازش لذت ببرم مخصوصا اگه داستان عالی داشته باشه که میگن این بازی داستانش بی نظیره واقعا چه دلیل منطقی وجود داره که ادم بخاطر فن بازی از یه همچین شاهکاری لذت نبره؟؟

عالیه..سونی داره ماکرو رو تو تویتر مسخره میکنه اینا ازشون تعریف میکنن. فن های سونی هم همینجورین تا حالا ندیم به یه عنوان انحصاری اکس باکس بگن خوب..البته منظورم همشون نیست ولی اکثرشون
من که از خدامه همچین عنوان های شاهکار ساخته بشه چون عاشق گیمم و میخوام ازش لذت ببرم مخصوصا اگه داستان عالی داشته باشه که میگن این بازی داستانش بی نظیره واقعا چه دلیل منطقی وجود داره که ادم بخاطر فن بازی از یه همچین شاهکاری لذت نبره؟؟
متاستفانه یا خوشبختانه ماکروسافت واقعا با شعور عمل میکنه تو این سیاست ها و از عناوین خوبه سونی هم تعریف میکنه این چندمین بار هست که این صحنه رو میبینم این شعور میتونه خیلی چیز هارو اثبات بکنه یکی که مثل کاز یا یوشیدا هم چیز رو مسخره میکنن مسلما اهداف جالبی ندارند اون ها حتی به ماکروسافت تبریک نگقتن بخاطر رونمایی کنسولشون ولی ماکروسافت به سونی و PS4 رسما تبریک گفت .
اینا همه سیاسته.واسه رونمایی ps4 تبریک گفتن ولی بعد قراره در e3 سونی رو بکشن.
مایکرو اگه میخواست سیاست نداشته باشه که دیگه مایکرو نمیشد
مسلما هر رقابتی نفس گیر هست ماکرو رقابت میکنه ولی تعریفم میکنه ولی سونی هیچگاه نشده تشویق کنه ماکروسافتو یادمه واسه GEOW1 که تو E3 چند سال پیش نمایش با شکوهی داشت ایتاگی این بازی رو تمسخر کرد ولی اونموقع فیل هریسون تو سونی بود و جواب منتقد آمیزی به ایتاگی داد حتما دوستان یادشون هست .
داداشه من اونا که الکی برا هم نوشابه باز نمی کنن ماکرو وقتی قدرت رو دید مجبور شد به sony برای ساخت ps4 تبریک بگه اما سونی چی توی اون ایکس باکس بود که به خواد

تبریک بده اکیس باکس به زن کانال 3 فینال جام قهرمانان داره با اسپانسری Sony با ارم Ps4 Coming 2013 ماهم این امکانات رو دوست داریم به شرطی تو همه ی کشور ها کار کونه....
yahoo_6.gif
من داداش نیستم :dنه ماکروسافت فقط روابط دیپلوماسیه قویشو با این کار اثبات کرد و چند روز بعد هم کنسولی به نام XBOX ONE با همون اندازه قدرت PS4 رونمایی کرد ولی سران سونی تو تویت خود فقط مسخره میکردند

آخرین ویرایش:
متاستفانه یا خوشبختانه ماکروسافت واقعا با شعور عمل میکنه تو این سیاست ها و از عناوین خوبه سونی هم تعریف میکنه این چندمین بار هست که این صحنه رو میبینم این شعور میتونه خیلی چیز هارو اثبات بکنه یکی که مثل کاز یا یوشیدا هم چیز رو مسخره میکنن مسلما اهداف جالبی ندارند اون ها حتی به ماکروسافت تبریک نگقتن بخاطر رونمایی کنسولشون ولی ماکروسافت به سونی و PS4 رسما تبریک گفت .
اینا همه سیاسته.واسه رونمایی ps4 تبریک گفتن ولی بعد قراره در e3 سونی رو بکشن.
مایکرو اگه میخواست سیاست نداشته باشه که دیگه مایکرو نمیشد

داداشه من اونا که الکی برا هم نوشابه باز نمی کنن ماکرو وقتی قدرت رو دید مجبور شد به sony برای ساخت ps4 تبریک بگه اما سونی چی توی اون ایکس باکس بود که به خواد

تبریک بده اکیس باکس به زن کانال 3 فینال جام قهرمانان داره با اسپانسری Sony با ارم Ps4 Coming 2013 ماهم این امکانات رو دوست داریم به شرطی تو همه ی کشور ها کار کونه....:bighug:

باز چرا همه چیز رو میزنید به جاده خاکی .... سونی مسخره کرد .. فرهنگ نداره .... اولا اونی که داره مسخره میکنه یه کاربر فیکه و هیچ ربطی به سونی نداره .... مگه بعد از کنفرانس 20 فوریه سونی یکی از همین مسئولای مایکروسافت کنفرانس رو ترول نکرد که مراسم رونمایی کنسول بدون خود کنسول که اون جنجال رو راه انداخت ...

باز چرا همه چیز رو میزنید به جاده خاکی .... سونی مسخره کرد .. فرهنگ نداره .... اولا اونی که داره مسخره میکنه یه کاربر فیکه و هیچ ربطی به سونی نداره .... مگه بعد از کنفرانس 20 فوریه سونی یکی از همین مسئولای مایکروسافت کنفرانس رو ترول نکرد که مراسم رونمایی کنسول بدون خود کنسول که اون جنجال رو راه انداخت ...

حالااینایه کارقشنگ انجام دادن شمابیاین خرابش کنید:|بگین سیاستونمی دونم...............

حالااینایه کارقشنگ انجام دادن شمابیاین خرابش کنید:|بگین سیاستونمی دونم...............

من خرابش کردم ؟؟؟؟؟؟؟؟ :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or