momkhbpsp کاربر سایت Jan 12, 2008 #1 من تو مجتمع کامپیوتر شهرک رو یه مغازه دیدم این رو نوشته بود پرسیدم گفت خروجی رو عوض میکنیم چیزی حدود 50 تومن هم در میاد 30 تومن خروجی 20تومن نصب می خواستم ببینم که کسی در این زمینه چیزی میدونه ؟
من تو مجتمع کامپیوتر شهرک رو یه مغازه دیدم این رو نوشته بود پرسیدم گفت خروجی رو عوض میکنیم چیزی حدود 50 تومن هم در میاد 30 تومن خروجی 20تومن نصب می خواستم ببینم که کسی در این زمینه چیزی میدونه ؟
Z ZINC کاربر سایت Jan 15, 2008 #2 چنين كاري رو نكن! چون كه هدفون اسليم توراهه وبعد هم ديگه به تلويزيون نمي توني وصل كني
momkhbpsp کاربر سایت Jan 16, 2008 #3 منظورم اینه که خروجی هدفون pspمعمولی به psp slim تبدیل میشه تا بتونه psp معمولی هم به تلوزیون وصل بشه اونم با کیفیت hd
منظورم اینه که خروجی هدفون pspمعمولی به psp slim تبدیل میشه تا بتونه psp معمولی هم به تلوزیون وصل بشه اونم با کیفیت hd
dr_nima007 کاربر سایت May 17, 2008 #5 واقعا؟؟؟شما اگه تست کردین و جواب داد به ماهم بگو.چون به نظر من تنها دلیل برتری اسلیم همون خروجی تصویرشه...
واقعا؟؟؟شما اگه تست کردین و جواب داد به ماهم بگو.چون به نظر من تنها دلیل برتری اسلیم همون خروجی تصویرشه...
dr_nima007 کاربر سایت May 19, 2008 #8 یعنی 50 رو فت دست دوم بزاری یه اسلیم نو بهت میدن؟ ولی به نظر من فت خیلی خوش دست تره اصلا ارزش نداره اسلیم بگیری..
یعنی 50 رو فت دست دوم بزاری یه اسلیم نو بهت میدن؟ ولی به نظر من فت خیلی خوش دست تره اصلا ارزش نداره اسلیم بگیری..
LordSuperBoys کاربر سایت May 29, 2008 #12 حالا كه هر دو تا رو امتحان كردي به نظرت ارزشش داره عوض كنم slim بگيرم