تبادل trading card ها و آیتم های استیم (CSGO/Dota2/Tf2 و ... )

ab6s2vnee9ue7rkixtb0.jpg

درود

بنا به در خواست تعداد زیادی از دوستان تصمیم به ایجاد تاپیکی مجزا که فقط درش به مسایل مربوط به ترید آیتم ها (CSGO/Dota2/Tf2 و key های مربوط بهشون) و تریدینگ کارت ها و در خواست کاربران برطبق نیازشون مطرح میشه.

آخرین ویرایش:
با اجازه ی ادمین....

گفتم که یه پست بدم در مورد فرمت در خواست ها و آفر ها فکر می کنم این طوری خوب باشه.....

[م]ست کارت tomb raider [د] آفر بدید....

با اجازه ی ادمین....

گفتم که یه پست بدم در مورد فرمت در خواست ها و آفر ها فکر می کنم این طوری خوب باشه.....

[م]ست کارت tomb raider [د] آفر بدید....

با تشکر از حمید :x

م و د مخفف چی هستن اونوقت؟ :-/

من از کارتهایی که چندتا دارم با کارتهای دیگه ای که ندارم ترید میکنم (از یه بازی) و اینکه اگه کارتی داشتم که خواستید ترید آفرتون رو از طریق این لینک بم بدید دربارش فکر میکنم

لطفا حمید جان تگ ها رو مشخص کن .. دچار دوگانگی نشیم

3 یا 4 تا تگ مخصوص برای خرید و فروش و خواستن یه آیتمی ( هم فارسی هم انگلیسی ) با تشکر ...

وقتی مارکت هست چه نیازی به همچین تاپیکی هست ؟

its not like you are going to sell it cheaper :دی

الان خیلی از کاربرا هستن که به عنوان مثال حاضرن 1 tf2 key و یا dota key بدن و در قبالش به همون میزان قیمتی که key هاشون توی مارکت هست Trading card هایی که مد نظرشون هست رو تهیه کنن . اینکار باعث میشه اون سود و یا درصدی که قراره تو جیب valve بره رو هر دوطرف به نوعی دور بزنن و از آیتمهاشون نهایت استفاده رو ببرن . در ثانی کلی آیتم دوتا و CS که دوستان مد نظرشون هست و دنبالش میگردن رو شاید از این طریق بتونن تهیه کنن

با لینک trade offer که آرمان قرار داد موافقم :d پیشنهادتون رو برام pm کنید تا ببینیم در مجموع مناسب ترین روش چی میتونه باشه . ممنون ;)

3 تا بوستر پک از mark of the ninja / Team fortress 2/ Killing floor مدتهاست برام دراپ شده و چون lvl 5 کردمشون بدردم نمیخورن . اگه کسی نیاز داره به من پیغام بده که مراتب جابجایش رو انجام بدم :>

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or