تبادل کنسول ؟

..............

کاربر سایت
به دلیل گرونی کنسولها و مختلف بودن هر کدوم از کنسول و بازی هاشون به نظر شما چطوره تبادل کنسول انجام بشه ؟
مثلا کنسول ایکس باکس و پلی استیشن 1 ماه باهم تبادل بشن که گیمرها بتونن هرچی بازی انحصاری روی هر دو کنسول رو بازی کنن

تبادل هم فقط به صورت حضوری باشه

آخرین ویرایش:
فکر خوبیه . من آتاریمو بهت میدم و تو پی اس تریتو به من بده !!!! اونوقت هم تو میتونی از بازی های زیبای آتاری لذت ببری و من هم میتونم پی اس تری بازی کنم !! حتما بهش فکر کن قبول نکنی به ضررت تموم میشه!!=))

مگه میشه.؟؟.​

چرا نشه ؟ وقتی یه بازی با قیمت 100 تومن تبادل میشه یه کنسول با قیمت 600 تومن هم تبادلش خیلی سخت نیست :d

فکر خوبیه . من آتاریمو بهت میدم و تو پی اس تریتو به من بده !!!! اونوقت هم تو میتونی از بازی های زیبای آتاری لذت ببری و من هم میتونم پی اس تری بازی کنم !! حتما بهش فکر کن قبول نکنی به ضررت تموم میشه!!=))

آتاری نه عزیز کنسول ایکس باکس 360 در برابر پلی استیشن 3 که قیمتشون تقریبا یکیه
نسبت به تفاوت قیمت گرو هم میشه گذاشت

چرا نشه ؟ وقتی یه بازی با قیمت 100 تومن تبادل میشه یه کنسول با قیمت 600 تومن هم تبادلش خیلی سخت نیست :d

آتاری نه عزیز کنسول ایکس باکس 360 در برابر پلی استیشن 3 که قیمتشون تقریبا یکیه
نسبت به تفاوت قیمت گرو هم میشه گذاشت
آهان فهممیدم.

آره من موافقم. من ps3 دارم. با x360 و کینکت تو محدوده ی کرج طاق میزنم (البته مدتیا نه واسه همیشه:d).

اگه این کار رو بکنی بزرگترین اشتباه عمرت رو کردی
اخه ایکس باکس چی داره که می خوای با ps3 عوض کنی؟
حتی یه بازی انحصاری درست درمون مثل ps3 نداره

داداش نگفتم واسه همیشه که!!!!! فقط چند روز تا چند هفته اونم به خاطر کینکتش. ببینیم چطوریاست.

طرح جالبی به شرط اینکه طرف مقابلو کاملا بشناسی و مطمئن باشی یه خط کوچیک هم روی کنسول نمیوفته ( یعنی کنسول شما رو هم مثل کنسول خودش بدونه و مراقب باشه )

چرا بابا گیرز3 که خوبه
یه سری از بازی های هک نشده مثل کاتارینه:d رو هم میتونی بازی کنه

نوچ به نظره من که ایده ی خوبی نیست
کسی که هرکدوم از این کنسول هارو نداشته باشه هنگامه تعویض هر دوطرف هرچی که تا این مدت رو نتونستن بازی کنن رو رو دستگاهی که به هم قرض دادن استفاده میکنن شیرشو میکشن:d

طرح احمقانه ای هست.کسی که بخواد کنسولشو تعویض کنه حتما کنسولشو ترکونده و خیلی واسش مهم نیست.کسی که کنسولش راست و ریس باشه رو کنسولش هم حساس هست و هیچوقت همچین ریسکی نمیکنه.

اگه هر ۲ طرف ملاحظه کنن خیلی هم عالیه. قیمت این کنسول ها با درآمد ما جوری نیست که هر وقت عشق کردیم یکی دیگه بگیریم. تقریبا اکثر دوستان هم گیمر هستن و طرف مقابل و کنسول رو درک میکنن. پس خیلی طرح جالب و خوبیه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or