تبادل بازیهای دانلودی X360

Hamed Vincent

Loyal Member
خواستم در همان تاپیک تبادل بازیهای X360 مطرح کنم ولی اونجا اساس کار کلا" بر مبنای فروختن بازی ها روی دیسک هایی است که قبلا" استفاده شده اند و اگر هم کسی بخواهد بازی روی دیسک بزند می رود در بازارچه تاپیک می زند...
خب من در زمینه تهیه بازیهای مانند Texas Hold,em Up ! , Avatar , Smash Court Tennis 3 که ایمیجشون بصورت دانلودی روی نت قرار دارد و می شود دانلودشون کرد یا روی دیسک زدشون ، مشکل دارم.به هر دری هم زدم نشد که نشد ؛ مثلا" یکی از دوستان که نامشون رو نمی برم تا خدای نکرده غرض ورزی پیش نیاد قرار بود UnPlugged Collection Vol1 شون رو که به گفته خودشون لازم نداشتند و من حاضر بودم پول خرید اون رو بهشون بدهم ، بهم بدهند که اصلا" فراموش کردند و ...
حالا می خواستم با توجه به اینکه کسی قبلا" در این مورد حرف نزده ، آغاز کننده این جور تبادل ها باشم.امیدوارم دوستانی که امکان این مورد رو دارند به دلایلی مثل اینکه حوصله رفتن به اداره پست رو ندارند و امثالهم از زیر بار کاری که می توانند انجام بدهند و باقی دوستانشان را خوشحال کنند شانه خالی نکنند.

تو این زمینه i_am_xbox خیلی تحقیق کرده بود و تا ته قضیه رفته بود.خیلی در این زمینه تجربه داره اگه بیاد راهنماییمون کنه ازش ممنون می شیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or