تایید پک Infamous 2 : Hero Edition توسط Amazon !

FrankinG

... Cortana
کاربر فعال
به نام خدا

infamous-2.jpg

Infamous 2 دومین بازی شرکت Sucker Punch از این سری با تایید سایت Amazon دارای پک ویژه خواهد بود ، این نسخه از بازی "Hero Edition" نام دارد .​

با توجه به فهرست منتشر شده بازیباز با خرید این نسخه از مزایای زیر بهره مند میشود :
  • مجسمه 8.5 ـی از شخصیت اصلی بازی Cole Macgrath​
  • یک نسخه کوچک شده از Sling شخصیت اصلی (اشاره به پک سلاح قلاب مانند کول در عکس بالا)​
  • قابیلت هایی که در بازی به عنوان Content آزاد میشوند : the Lightning Hook Power, Electrocution Grenade Power, Kessler Skin and a 24K Gold Amp weapon variant​
  • 1 قسمت از کامیک "Mini Infamous" کار Dc Comics معروف​
  • موسیقی متن بازی​
قیمتی که این سایت برای نسخه Hero Edition در نظر گرفته 99,99$ است .​

عنوان action ـه سوم شخص کمپانی Sucker Punch در تاریخ نامعومی از سال 2011 برای کنسول PS3 منتشر خواهد شد .

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: War Has Change
8.5 Cole Macgrath statue
خبر رو ترجمه میکنن که نیازی نباشه توضیحات واضحات داده بشه. متاسفانه دوستان خبر رو کپی میکنند از VG، یه سلام اولش میذارن، افعال To be رو هم ترجمه میکنند بعد شاکی میشن که چرا تذکر داده میشه بهشون.

خبر رو ترجمه میکنن که نیازی نباشه توضیحات واضحات داده بشه. متاسفانه دوستان خبر رو کپی میکنند از VG، یه سلام اولش میذارن، افعال To be رو هم ترجمه میکنند بعد شاکی میشن که چرا تذکر داده میشه بهشون.

اول اینکه رفیق چیزی که من تو منبع میبینم همین الان باورت میشه دقیقا اینِ " 8,5 Cole Macgrath" و دقیقا اون بین خالی خالیِ (بخوای همینجا عکس میگیرم میزارم) !

دوم اینکه بی انصافیِ انقدر راحت منو جمع میبندی ! منتظرم بری شما اون "شاکی شدن" من رو تو تاپیک اخبارم بیاری ، من خیلی خوشحال میشم کسی بهم اشکالات متنم رو بگه تا تصحیح کنم میتونی بری تو تاپیک انچارتد ببینی ...

از کس خاصی اسم بردم، آیا؟ نکته اینجاست که کلا دوستان همه به حول و قوه الهی همینجوری خبر میذارن تو فروم. چه شما، چه آقایان ایکس و ایگرگ

ممنون علیرضا از خبر
قیمتش مناسبه اما کلا شخصیت Cole همچین طراحیه خاصی نداره که بخوایم بخاطر مجسمش پک رو خریداری کنیم . اون سلاح هم طراحیش جالب نیست :دی ولی واقعا واسه یه همچین پکی با این محتویات قیمتش عالیه .
علیرضا دوستان انتظار دارن اطلاعات از منبع هم بیشتر باشه ! میزدی 8.5 متر خیالشون رو راحت میکردی ! :دی

• Like
Reactions: FrankinG
ممنون علیرضا از خبر
قیمتش مناسبه اما کلا شخصیت Cole همچین طراحیه خاصی نداره که بخوایم بخاطر مجسمش پک رو خریداری کنیم . اون سلاح هم طراحیش جالب نیست :دی ولی واقعا واسه یه همچین پکی با این محتویات قیمتش عالیه .
علیرضا دوستان انتظار دارن اطلاعات از منبع هم بیشتر باشه ! میزدی 8.5 متر خیالشون رو راحت میکردی ! :دی
شایان الان اگه به گفته تو عمل کنه که بن میشه :دی!

8.5 اینچ هستش. دیگه آدم وقتی چنین چیزی میبینه و قبلش کلمه فیگور یا مجسمه رو دیده باید دوزاریش بیوفته دیگه :دی!

از کس خاصی اسم بردم، آیا؟ نکته اینجاست که کلا دوستان همه به حول و قوه الهی همینجوری خبر میذارن تو فروم. چه شما، چه آقایان ایکس و ایگرگ

شما جمع بستی تو تاپیکی که من زدم ، اون نقل قول تمی رو مبنی بر اینچ نقل کردی که بگی من ننوشتم ، کاملا واضحه شما منظورت من هم بوده از "دوستان" ... علی ایّحال چیزی پیدا نکردی دیگه ؟ پس لطف کن دیگه در مورد من اظهار نظر نادرست نکن | درست بود من با کمال میل میپذیرم .

علیرضا دوستان انتظار دارن اطلاعات از منبع هم بیشتر باشه ! میزدی 8.5 متر خیالشون رو راحت میکردی ! :biggrin1:

خودت قضاوت کن شایان ، اینجا حرفی ، نشانی چیزی دیده میشه که من بنویسم تو متن ؟ نمیتونم که از خودم اطلاعات رسمی بدم ! میتونم ؟

پ.ن:بر فرض اونم با من نبودی اصلا شما دیگه نمیتونم اضافات خودمُ رسمی بنویسم !​

علیرضا من که نمیگم تو اشتباهی ترجمه کردی . کلا من با اون دوستمون بودم که خبری که تو گذاشته بودیو با اون خبرهایی که نصفه نیمه ترجمه میشه یکی دونسته بود .
متن خبر تو کامل هستش .
تابلو هم هست خودت ترجمه کردی .
فقط Tommy Fisher جان گفتن ″ به معنیه اینچ هست که اینم برمیگرده به اطلاع عمومی که خود من هم نمیدونستم​

بابا میدونم :d خطاب به تو گفتم تا یکی دیگه هم متنُ علنا ببینه باو :d​

آخرین ویرایش:
خودت قضاوت کن شایان ، اینجا حرفی ، نشانی چیزی دیده میشه که من بنویسم تو متن ؟ نمیتونم که از خودم اطلاعات رسمی بدم ! میتونم ؟
علیرضا من که نمیگم تو اشتباهی ترجمه کردی . کلا من با اون دوستمون بودم که خبری که تو گذاشته بودیو با اون خبرهایی که نصفه نیمه ترجمه میشه یکی دونسته بود .
متن خبر تو کامل هستش .
تابلو هم هست خودت ترجمه کردی .
فقط Tommy Fisher جان گفتن ″ به معنیه اینچ هست که اینم برمیگرده به اطلاع عمومی که خود من هم نمیدونستم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or